Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Με όνειρο τη Γ’ Εθνική-Ο Άρης Πατρών ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Άρης Πατρών την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν μια ομάδα δυνατή και πρωταγωνίστησε μέχρι το τέλος τους πρωταθλήματος.

Στις λεπτομέρειες έχασε την άνοδο για την Γ’ Εθνική ωστόσο αυτό δεν πτόησε τον ιστορικό σύλλογο που βγαίνει πιο δυνατός. Φέτος οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες με τη διοίκηση φυσικά να μην αλλάζει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ό,τι δεν πέτυχε την περσινή αγωνιστική περίοδο θα το επιδιώξει φέτος παρά το γεγονός πως απέναντί του θα βρει δυνατές ομάδες όπως είναι ο Παναιγιάλειος, ο Διαγόρας, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου αλλά και η Αχαϊκή που ενισχύθηκαν σημαντικά.

Χθες λοιπόν το απόγευμα στο γήπεδο των Προσφυγικών, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες αλλά και οι παράγοντες του συλλόγου έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ήταν και οι νεοεισελθέντες Ηλίας Γεωργόπουλος, Γιώργος Μενύχτας, Ανδρέας Παρασκευόπουλος και Γιάννης Σπανός. Ενώ απουσίαζαν ο Γιάννης Οικονομόπουλος και ο Μπούμπαλης (έχουν πάρει άδεια) και οι Λάτσης, Άρης Θωμάς που είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινά το ταξίδι και… ξυπνά μνήμες!

Η νέα σεζόν ξεκινάει. Προπονητές και παίκτες άπαντες έτοιμοι, με τον εξοπλισμό τους ανά χείρας, αρχίζουν να επιβιβάζονται στο “ερυθρόλευκο” καράβι της Πλατείας Ελευθερίας με στόχο το φετινό ταξίδι…

Ένα ταξίδι με προορισμό τη Γ’ Εθνική, ένα ταξίδι με τόσες εικόνες και στιγμές, που στην πορεία του θα πρέπει να περάσει από σκόπελους και εμπόδια, μέχρι να φτάσει στον τελικό του απόπλου.

Το φετινό ταξίδι όμως, εκτός από όλα τα άλλα, έχει και βαρύνουσα σημασία, μιας και τοποθετείται στα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, που οδήγησε χιλιάδες πρόσφυγες να έρθουν σε κάθε γωνιά της χώρας, να φτάσουν μέχρι την Πάτρα και να χτίσουν εδώ τις ζωές τους, να μεταφέρουν την κουλτούρα τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, την σπουδαιότητα του πολιτισμού τους στα μέρη μας.

Από τους “ταξιδιώτες” αυτούς άλλωστε δημιουργήθηκαν οι κοινότητες, τα Προσφυγικά, οι πρώτοι σύλλογοι, οι πρώτες ομάδες… όλοι μας!

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement