Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Πάτησε Καρπενήσι η Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οι κοκκινόμαυροι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της πρωτεύουσας Ευρυτανίας

 

Το αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου πάτησε χθες για πρώτη φορά η Παναχαϊκή η οποία και θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι κοκκινόμαυροι παίκτες, αφού ξεκουράστηκαν από το πολύωρο ταξίδι, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Αυτή φυσικά δεν… ήταν βαριά -για να μην καταπονηθούν- ωστόσο από σήμερα, αρχίζουν τα… βάσανα, καθώς θα υπάρχει πρωινό ξύπνημα, που θα περιλαμβάνει προπόνηση, ενώ και το απόγευμα η προετοιμασία θα ενταθεί, παρουσία του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η… ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ

Ωστόσο, η αυριανή μέρα για τους παίκτες της Παναχαϊκής θα είναι… καλύτερη, μιας και έχει προγραμματιστεί η πρώτη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα, που επίσης βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου και κάνει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στη συνέχεια -μαζί φυσικά με τα πολλά χιλιόμετρα- θα ακολουθήσουν κι άλλα φιλικά παιχνίδια. Στις 21/8 η Παναχαϊκή θα παίξει με την Μύκονο και στις 24 Αυγούστου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Προοδευτική.

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δύο πρώην κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές απέκτησε η Ηλιούπολη. Πρόκειται για τους Μιχάλη Μπαστακό και Ηλία Πολίμο. Ο Μπαστακός είναι 26χρονος επιθετικός με θητεία σε Ηρακλή, Ατρόμητο, Άρη και Παναχαϊκή. Ο Πολίμος είναι 26χρονος ακραίος αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Πανιώνιο, Παναχαϊκή, Ιωνικό και Νίκη Βόλου. Αντίθετα, παίκτης του Αιγάλεω θα είναι ένας ακόμη πρώην της Παναχαϊκής. Πρόκειται για τον Δημήτρη Πολυχρόνη που θα είναι αντίπαλος της κοκκινόμαυρης ομάδας στο πρωτάθλημα της Super league 2.


Ροή ειδήσεων

Advertisement