Connect with us

Αθλητισμός

Προοδευτική-Γιάννης Μάγγος: «Η Παναχαϊκή είναι ομάδα με ιστορία»

Published

on

Μαζί με την Παναχαϊκή στο Καρπενήσι, όπου η κοκκινόμαυρη ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται και η ιστορική Προοδευτική.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στα μπαράζ ανόδου κι μαζί ανήλθαν στην Σούπερ Λίγκα 2, όπου τη νέα χρονιά και στο εν λόγω πρωτάθλημα θα συναντηθούν εκ νέου.

Ωστόσο, το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Προοδευτική και την Παναχαϊκή, που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη αναβλήθηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Όμως αυτό, δεν εμπόδισε τον προπονητή της Προοδευτικής Γιάννη Μάγγο να αναφερθεί στην Παναχαϊκή και μιλώντας στο gnomip. gr τόνισε: «Η Παναχαϊκή στην οποία προπονητής είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος που είναι ένας από τους καλύτερους συναδέλφους στην Σούπερ Λίγκα 2, καθώς έχει χρόνια εμπειρία στα επαγγελματικά γήπεδα με πολλές διακρίσεις ανέφερε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της ότι έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, άλλωστε είναι ομάδα με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Η Παναχαϊκή κατά την προσωπική μου άποψη, έχει πολύ καλό ρόστερ κι αυτό το έχω διαπιστώσει μιας και βρισκόμαστε στο ίδιο προπονητικό κέντρο».

Ερωτώμενος δε, για τη δική του ομάδα την Προοδευτική είπε: Βρισκόμαστε στον ίδιο όμιλο (νότιο) της sl2 αλλά με διαφορετικούς στόχους. Εμείς έχουμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την σωτηρία καθώς η Προοδευτική έλλειπε πολλά χρόνια από τις επαγγελματικές κατηφοριές».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement