Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κινητικότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ-Ο  Στ. Αραχωβίτης, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Αχαϊα, το Σάββατο το Φεστιβάλ Νεολαίας

Published

on

Με το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναπτύσσει έντονη κινητικότητα στην Αχαϊα, έχοντας ως άξονες την διήμερη περιοδεία του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη και το Φεστιβάλ της Νεολαίας του, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αραχωβίτης αρχίζει από σήμερα περιοδεία, που θα περιλαμβάνει επαφές με παραγωγούς και κτηνοτρόφους, συνεταιριστικές οργανώσεις και φορείς του πρωτογενούς τομέα, ενώ θα παραστεί και στα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης στη Χαλανδρίτσα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα, το πρόγραμμα της περιοδείας του Σταύρου Αραχωβίτη έχει ως εξής:
*11:00 Περιοδεία στην Κλειτορία και συνάντηση με παραγωγούς της περιοχής στην κεντρική πλατεία.
*13:00 Σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβουλίου του Αγροτικού Γαλακτομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων στην έδρα του Συνεταιρισμού στα Καλάβρυτα.
*21:00 Ομιλία στην Εκδήλωση – Συνεστίαση Υποδοχής Νέων Μελών της Οργάνωσης Μελών Τριταίας στο Σταυροδρόμι Τριταίας
Και αύριο, περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
*9:30 Επίσκεψη στον ΕΛΓΑ στην Πάτρα.
*10:30 Επίσκεψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Πάτρα
*12:30 Επίσκεψη σε οινοποιητική μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Θέας Πατρών.
*21:00 Συμμετοχή στα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

Επιπλέον, αύριο, ο Κώστας Ζαχαριάδης, Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος, μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, με αφορμή την διενέργεια του Φεστιβάλ «ΣΠΟΥΤΝΙΚ», που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Νότιο Πάρκο.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Με την Αριστερά για τις ζωές μας», στην οποία θα είναι και οι κεντρικοί ομιλητές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement