Connect with us

Παναχαϊκή

NORTENOS: «Φέτος, για άλλη μια χρονιά θα είμαστε ο δωδέκατος παίκτης»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Όταν σαν ομάδα έχεις διαγράψει λαμπρή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη έχεις και την τύχη να έχεις στο πλευρό σου και τους φιλάθλους.

Η αλήθεια είναι ότι η Παναχαϊκή δεν έχει μείνει ποτέ μόνη, από τα γήπεδα «χωράφια» που αγωνιζόταν μέχρι και στα σαλόνια της Σουπερ Λιγκ ο 12ος παίκτης είναι οι οπαδοί της.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής “NORTENOS” θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και καλούν όλα τα μέλη να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Νέα αγωνιστική χρονιά με όνειρα και κρυφές ελπίδες, για εμάς. Νέο ξεκίνημα σε πιο γερές βάσεις, ελπίζουμε, που θα φέρει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ μας σε ανοδική τροχιά και πάλι. Το ελάχιστο, που θα κάνουμε είναι να προμηθευτούμε εισιτήρια διαρκείας ώστε να δώσουμε ώθηση στην προσπάθεια.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και να κοιτάει ΜΟΝΟ τον Πρωταθλητισμό. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ έχει την δυναμική και τον κόσμο που την στηρίζει, για να πετύχει τους στόχους της.

Καλούμε τα μέλη μας να προμηθευτούν τα εισιτήρια διάρκειας για την φετινή σεζόν ώστε η κερκίδα να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω, που χρειάζεται η ομάδα. Φέτος, για άλλη μια χρονιά θα είμαστε ο δωδέκατος παίκτης!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement