Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Φως” στα αίτια της τραγωδίας-Την Παρασκευή η νεκροψία-νεκροτομή για το δίχρονο κοριτσάκι που υπέκυψε στο ΠΓΝΠ

Published

on

Σοκ, θλίψη και απορία προκάλεσε ο αδιευκρίνιστης αιτιολογίας θάνατος μιας μικρούλας 20 μηνών, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στο ΠΓΝΠ, την περασμένη Πέμπτη και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετική στην covid -19 , αλλά δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, που θα μπορούσαν να αποδοθούν στη νόσηση, ώστε να αιτιολογήσουν το γεγονός της σοβαρότατης κατάστασης της.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Γ» έπαθε ξαφνικά ανακοπή οι γιατροί του Καραμανδανείου την επανάφεραν και στην συνέχεια αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά ήδη η μικρή ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Στην ΜΕΘ δόθηκε πραγματική μάχη για να επανέλθει στην ζωή όμως παρά τον τιτάνιο αγώνα των γιατρών το κοριτσάκι έχασε την μάχη την Παρασκευή με αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Στο πλαίσιο αυτό διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή και σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» αυτή θα διεξαχθεί την Παρασκευή από τον Ιατροδικαστή, Ανδρέα Γκότση ώστε να αποκαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την δίχρονη μικρούλα βυθίζοντας στην θλίψη τους γονείς και το πεντάχρονο αδελφάκι της.

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
Η οικογένεια της άτυχης μικρούλας, διέμενε στην περιοχή της Αγίας Τριάδος, όπου επικρατεί θλίψη για την τραγωδία που συνέβη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement