Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Published

on

Πλούσιο είναι το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικότερα,
-Συνελήφθησαν, χθες, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, καθώς και (20) φυσίγγια.

-Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (7,8) γραμμαρίων.

-Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί (δυο γυναίκες – ένας άνδρας), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής γυναίκας, παρείχαν δηλητηριασμένη τροφή σε τέσσερις γάτες ιδιοκτησίας της, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός τους.

-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Αμαλιάδας-Σαβαλίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement