Connect with us

Lifestyle

Συγκλονίζει ο Κώστας Φαλελάκης για τον Μηνά Χατζησάβα: Σκέφτηκα την αυτοκτονία μετά το θάνατό του

Published

on

Κώστας Φαλελάκης αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον θάνατο του επί χρόνια συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα, αποκάλυψε πως σκέφθηκε μέχρι και την αυτοκτονία.

«Η καραντίνα ήταν το δεύτερο διαλυτικό σημείο της ζωής μου. Το ένα είναι ο θάνατος του Μηνά και το δεύτερο αυτή η διετία. Απομονώθηκα. Δεν έβγαινα. Δεν μου ήταν ευχάριστο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Κώστας Φαλελάκης αποκάλυψε πως όταν πέθανε ο Μηνάς Χατζησάββας σκέφθηκε την αυτοκτονία: «Το είχα σκεφτεί αρκετά αυτό. Την αυτοκτονία. Στην κηδεία του με αγκάλιασε τόσος πολύς κόσμος. Είναι μια δύναμη αυτό που επιστρέφοντας στο σπίτι, ντράπηκα που είχα σκεφθεί έτσι. Έφθασα στο σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου, το πώς θα γίνει και πού θα γίνει»

Μιλώντας για το ελληνικό #Metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο ο Κώστας Φαλελάκης εξομολογήθηκε: «Κατάγομαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία και η αγένεια ήταν προυποθέσεις δημιουργίας. Το #metoo βοήθησε πολύ. Μπορεί και μιλά κανείς και να λέει τη γνώμη του. Εμείς υπομέναμε τέτοιες συμπεριφορές και μας άρεσε κιόλας γιατί δεν ξέραμε ότι υπάρχει κάτι άλλο. Ότι υπάρχει ελευθερία. Όταν ξεκίνησα στο θέατρο τέτοιες συμπεριφορές συνάντησα. Νομίζαμε ότι αυτό ήταν το κανονικό».

Αναφερόμενος στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε: «Αυτό που με προβλημάτισε ήταν ότι κατά τη διάρκεια της δίκης υπήρξε διασυρμός και η διαπόμπευση των μαρτύρων, των κατηγόρων από την υπεράσπιση. Ενδεχομένως κάποιες φωνές που ήθελαν να ακουστούν να σωπάσουν».

Ροή ειδήσεων

Advertisement