Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: “Μπλόκο” σε φιλάθλους με προορισμό το Αγρίνιο – Τους γύρισαν πίσω μέσω της Ολυμπίας Οδού

Published

on

Νεότερη ενημέρωση: Εντονη παραμένει η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στο Ρίο σε μια προσπάθεια να μην περάσουν φίλαθλοι της ΑΕΚ με κανένα τρόπο προς την Αιτωλοακαρνανία. Οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στις προβλήτες της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου.
Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν οχήματα, τα οποία η Αστυνομία τα συνόδευσε μέχρι τα διόδια του Ρίου προκειμένου να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Πρώτη ενημέρωση: “Μπλόκο” σε αυτοκίνητα και βανάκια στα οποία επέβαιναν οπαδοί της ΑΕΚ με προορισμό το Αγρίνιο, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν επιβιβαστούν στη γέφυρα “Χ. Τρικούπης”.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν προκειμένου να αποκοπεί η πομπή των οχημάτων και να μην επιτραπεί η είσοδός τους στη Γέφυρα καθώς σύμφωνα με την απόφαση ισχύει απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για τον αγώνα Παναιτωλικός ΑΕΚ που ξεκινάει στις 8 το απόγευμα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να τους σταματήσουν και να ξεκινήσει επιχείρηση επιστροφής τους μέσω της Ολυμπίας Οδού προς την Αθήνα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί τους οδήγησαν μέχρι τα σύνορα της Αχαΐας με την Κορινθία, προκειμένου να μην υπάρξει δυνατότητα να επιστρέψουν εκ νέου και να μετακινηθούν προς τον ίδιο προορισμό μέσω Αιγίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement