Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η άλλη όψη του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”

Published

on

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο «Άγιος Ανδρέας» να βρίσκεται στο προσκήνιο για την υπόθεση με τον τραγικό θάνατο του 39χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου, όμως, το Νοσοκομείο επιτελεί σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο.

Μέρος αυτού παρουσιάστηκε στην διημερίδα με θέμα: Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας και μάλιστα η γιατρός ακτινολόγος υπεύθυνη του Μαγνητικού Τομογράφου στο ΓΝΠ Ασπασία Ρηγοπούλου έκανε μια ανάρτηση με νόημα. Συγκεκριμένα έγραψε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που το ΕΣΥ δέχεται ιδιαίτερα σκληρή κριτική- κατά τη γνώμη μου άδικα- συμβαίνουν κάποια πράγματα που αποκαλύπτουν το καλό πρόσωπο του συστήματος και των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη τους. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το Νευρολογικό Τμήμα του «Αγίου Ανδρέα».
Το 9ο Επιστημονικό Σεμινάριο Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας που πραγματοποιήθηκε με πρόεδρο τον εκλεκτό συνάδελφο, Ανδρέα Αργυρίου, ανέδειξε τα άλματα που έχουν γίνει στο Νευρολογικό Τμήμα του «Αγίου Ανδρέα», με συντονίστρια διευθύντρια την κ. Αλίκη Μακρίδου και με την έμπρακτη στήριξη των Διοικητικών Αρχών και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement