Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επιμελητήριο Αχαΐας: Αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών στον τουρισμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, επισκέφθηκε η Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα, Hermine Poppeller στην Πάτρα.

Την κ.Poppeller συνόδευε ο επίτιμος πρόξενος της χώρας Ανδρέας Γεωργόπουλος ενώ από την πλευρά του Επιμελητηρίου μετείχαν στη συνάντηση το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Ντακόλιας και ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Αθανάσιος Κούστας.

Ο κ. Μαρλαφέκας παρουσίασε το προφίλ της περιοχής και τόνισε ότι, η προηγηθείσα ύφεση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Αχαΐα αποτελεί την βασική πύλη της Ελλάδας προς την Δύση, προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες. Επίσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε την Πρέσβη για τις προοπτικές του εμπορικού τμήματος του λιμανιού της Πάτρας και παρέδωσε στην κα Poppeller τα στοιχεία που ζήτησε για ώριμα επενδυτικά σχέδια με έδρα την Αχαΐα.
Ο κ. Μαρλαφέκας και η κ. Poppeller συμφώνησαν ότι οι συνεργασίες αποτελούν μονόδρομο για την ευημερία και δήλωσαν ότι θα εργαστούν από κοινού, ιδιαίτερα στους τομείς του ιατρικού, του χειμερινού και του εναλλακτικού τουρισμού.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement