Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: “Λύγισε” μια αγωνίστρια -Συγκίνηση για τον θάνατο της Σίας Αυγέρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα μια μεγάλη αγωνίστρια και μια δυναμική γυναίκα, η Σία (Αθανασία) Αυγέρου, σύζυγος του Δημητρίου Αυγέρου.

Η αναγγελία του θανάτου της σκόρπισε συγκίνηση στην Πάτρα καθώς η Σία Αυγέρου ήταν μια παρουσία που άφησε τη δική της σφραγίδα στην τοπική κοινωνία.

Ήταν ταμειακός υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών, ήταν υπεύθυνη για τα οικονομικά ζητήματα που αφορούσαν τους Δήμους, στην Πάτρα, στο Ρίο και στην Δυτική Αχαΐα.

Οι συνάδελφοί της και όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια γυναίκα με ήθος και αρχές.

Τη διέκρινε η ευσυνειδησία, η αξιοπρέπεια, η ευγένεια και η φινέτσα.

Υπήρξε αφοσιωμένη σύζυγος στο πλευρό του γνωστού συμπολίτη μας, συνταξιούχου εφοριακού Δημήτρη Αυγέρου και αξιολάτρευτη μητέρα για τον γιο τους Κωνσταντίνο. Ευτύχησε να γίνει γιαγιά.

Η οικογένειά της πενθεί για τον πρόωρο χαμό της.

Το gnomip.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάει πίσω το Κιάτο- Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ μιλώντας χθες στο Mega ανέφερε πως θα πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούσαν τη διέλευση από τις σήραγγες. «Εκεί πάμε παραπίσω γιατί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στις επικοινωνίες και στις διελεύσεις από τις σήραγγες», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ελλάδα 2023, προκλήσεις και προοπτικές»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ελλάδα 2023: Προκλήσεις και Προοπτικές» θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής. Η κ. Μαστοράκου από το βήμα θα αναπτύξει τις θέσεις της για ένα ενδιαφέρον θέμα, που ξεφεύγει από τα όρια της Ιατρικής και αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ομιλία στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η λογική λέει ότι ο πρωθυπουργός θα κλείσει τις αμιγώς προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αν ακολουθηθεί η παραδοσιακή «οδός», τότε θα κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και θα ακολουθήσει η τελευταία ομιλία της προεκλογικής περιόδου, στις 19 Μαΐου, στην Αθήνα.  Πριν από αυτές τις δύο ομιλίες, αναμένεται να μιλήσει και στην Πάτρα. Εάν αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ή και λίγο νωρίτερα, θα το δούμε…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα