Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Νυν υπερ πάντων αγώνας

Published

on

 

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε με 2-0 από την Σουηδία και τώρα όλα για όλα με την Τουρκία

 

Η Εθνική καλείτε την Δευτέρα (10/10) να πάρει τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τουρκία σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εφόσον προσλαμβάνει Εθνική υπόσταση.

Το εθνικό μας συγκρότημα ηττήθηκε σήμερα (7/10) από την ομάδα της Σουηδίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με σκορ 2-0 για την προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU19 και πλέον την προσεχή Δευτέρα με την Τουρκία παίζει για δύο αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα στο 16ο λεπτό η Μπιόρκ νικήθηκε στο τετ α τετ από την Γρίβα.

Πέντε λεπτά αργότερα η Σουηδία πήρε το προβάδισμα στο σκορ με την Νίλντεν να σκοράρει σε τετ α τετ απέναντι στην Ελληνίδα τερματοφύλακα. Στο 35ο λεπτό η Εθνική Ομάδα βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση όμως η  Αλλάρντ έκανε σπουδαία επέμβαση σε δυνατή εκτέλεση φάουλ της Γιαννακά. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σουηδία σκόραρε με σουτ της Σβάνστρομ η οποία διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 52ο λεπτό.

Η Εθνική Ομάδα μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ολλανδία και την ήττα από τη Σουηδία παρέμεινε στον 1 βαθμό και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται (12μ.) την Τουρκία με μηδέν βαθμούς στον Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Στόχος της γαλανόλευκης ομάδας είναι η παραμονή στην League A και παράλληλα στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μια ισοπαλία ή νίκη στη τελευταία αναμέτρηση για να πετύχει τον στόχο της.

Τέλος το Εθνικό μας συγκρότημα έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησίας καθώς το 2ο γκολ της Σουηδίας προήλθε από καθαρή θέση οφσάιντ και στο 83′ δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της γαλανόλευκης ομάδας.

ΣΟΥΗΔΙΑ (Κάρολαιν Σιόμπλομ): Αλλάρντ, Ρέιντι, Σενέλιους, Πελγκάντερ, Τιλλένιους, Σβάνστρομ (88′ Σουέντμαν), Νίλντεν (77′ Ρένμπεργκ), Στένμπεργκ (59′ Λάρσον), Μπιόρκ (59′ Άκερλουντ), Γουίνμπλαντ, Κρόνκβιστ (59′ Σκόγκ).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα, Παπαϊωάννου, Παυλοπούλου (10′ Σαργιώτη), Κοκμοτού, Πλακιά (65′ Γεωργούλα), Γιαννακά, Κωστοπούλου (83′ Σαριδάκη), Νταρζάνου (46′ Σιηδηροπούλου), Καλέση (66′ Τριανταφύλλου), Καρυπίδη, Ραπάνη.

 

 

Η Ολλανδία συνέτριψε την Τουρκία

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Ολλανδία επικράτησε 6-0 της Τουρκίας παρέμεινε στην δεύτερη θέση του ομίλου. Από την άλλη η ομάδα της Τουρκίας παρέμεινε ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με μηδέν γκολ στην επιθετική γραμμή και μηδέν βαθμούς.

Η Ολλανδία και η Σουηδία οι οποίες προκρίθηκαν ήδη στην επόμενη φάση θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά του ομίλου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου (10/10/2022, 12:00).

 

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 2 αγώνες)

Σουηδία        3-0      6

Ολλανδία     7-1      4

Ελλάδα         1-3      1

Τουρκία        0-7      0

 

 

Παρών ο κόσμος

Περισσότερος κόσμος βρέθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Νεανίδων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο όπου φιλοξένησε την ομάδα της Σουηδίας. Όσοι φίλαθλοι έδωσαν το παρών προσπάθησαν να ενισχύσουν την  προσπάθεια τον κοριτσιών που ήταν αξιοζήλευτη παρά την ήττα.

Στην δεύτερη φωτό η έμπειρη παίκτρια του Αρη Πατρών Μαρία Ζαχαράτου με την αρχηγό αποστολής του Εθνικού Κλιμακίου Αριστέα Ρόμπολα

Ροή ειδήσεων

Advertisement