Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην αντεπίθεση πέρασε η Super League 2

Published

on

 

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όπως είδαμε την Πέμπτη δεν έβγαλε καμία απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 αλλά και για το ποιες ομάδες τελικά θα συμμετέχουν.

Ο πρόεδρος όμως της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει άλλο αναφέροντας ότι αν δεν υπάρξει απόφαση την Τρίτη (11/10) το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με όσες ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Μάλιστα ο Λ. Λεουτσάκος έστειλε και επιστολή στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα στο πρόεδρο αυτής, Παναγιώτη Μπαλτάκο κάνοντας λόγο για αλόγιστη αναποφασιστικότητα της Ομοσπονδίας σχετικά με τις ομάδες που θα προβιβαστούν, επαναλαμβάνει ότι δεν θα εγγράψει 31ο μέλος και σημειώνει: «Ελπίζουμε τελικά ότι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα ληφθεί οριστική απόφαση γιατί σε διαφορετική περίπτωση (μη λήψης απόφασης) σας ενημερώνουμε ότι το πρωτάθλημα της SL2 θα εκκινήσει με όσες ομάδες μέχρι εκείνη την ημέρα έχουν δηλώσει συμμετοχή».

Μια καλή προπόνηση

Η Παναχαϊκή δεν έχει καμία υποχρέωση στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς έχει περάσει άνευ αγώνος. Από την στιγμή λοιπόν που δεν φαίνεται να έχουμε σέντρα στις 16/10 ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλησε να κάνει ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι που θα συμμετάσχει φέτος στη Γ’ Εθνική.

Το εν λόγω παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου όμως θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Φυσικά σε αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement