Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Ριγανόκαμπο, απούσα η δημοτική αρχή

Published

on

Εδώ και χρόνια ζουν την υποβάθμιση της περιοχής τους, αλλά και την μικροεγκληματικότητα που αναπτύσσεται με «πυρήνα» τον καταυλισμό στον Ριγανόκαμπο. Τους… έταξαν πως ο χώρος θα αναβαθμιστεί, θα μετατραπεί σε Πάρκο και πως ο καταυλισμός θα απομακρυνθεί. Όχι όμως δεν έγινε τίποτε…, αλλά κάθε μέρα που περνά η κατάσταση γίνεται χειρότερη!

Κάτοικοι, φορείς και σύλλογοι του ανατολικού τομέα της Πάτρας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος και βροντοφώναξαν: «Φθάνει πια…».

Την συγκέντρωση διοργάνωσαν οι Σύλλογοι: Εγλυκάδος, Σουλίου Πατρών, Περιβόλας, «Έκφραση», Περιβαλλοντικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Ριγανοκάμπου, «Παναγία η Γηροκομήτισα», «Ειρήνης και Φιλίας» και Ρωμανού, ενώ παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.

Πάντως το πρωϊ πραγματοποίησε επίσκεψη στον καταυλισμό του Ριγανοκάμπου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ττις άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement