Connect with us

Παναχαϊκή

Άρεσε η Παναχαϊκή κόντρα στον Ολυμπιακό Β

Published

on

Με 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων λίγο πριν την σέντρα της Super League 2.

Η Παναχαϊκή στάθηκε αρκετά καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο έβγαλε… ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ.

Να θυμίσουμε το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου προηγήθηκε στο σκορ στο 20′ της συνάντησης με κεφαλιά του Τσιάρα ενώ ο Ολυμπιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 38′ με τον Βοϊλη.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Χ. Θεοδωράκης, Στεργίδης (90′ Λιοφάγος), Λιποράσε (46′ Τοπάλ), Λαρέα (69′ Δ. Θεωδοράκης), Τσακμάκης, Τσιάρας (90′ Χαντί), Κωνσταντακόπουλος (82′ Σιλβα), Κέρι (46′ Λινάρδος), Μπουρλάκης (59′ Τριμμάτης), Ν. Καρακλάιτς (46′ Π. Καρακλάιτς), Μυτίδης (67′ Μαραθωνίτης).  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Γιάννης Οκκάς): Στουρνάρας (59′ Νίκας), Κατσουλίδης, Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος (69′ Κεραίδας), Αποστολόπουλος (71′ Νινκούε), Μαυρουδής (56′ Λιάτσος), Συρμής (46′ Κάντο), Κοστί, Μαρίνος (46′ Ιμπαγάσα), Τσέλιος (56′ Σαμπουτζής), Βοΐλης (82′ Βλαχομήτρος).  

ΤΟ ΦΙΛΜ:

86′ Σέντρα του Κεραμίδα κεφαλιά μέσα απο την περιοχή του Βλαχομήτρου άουτ

84′ Καλό σουτ του Μαραθωνίτη μέσα απο την περιοχή απέκρουσε ο Νίκας στην επαναφορά με κεφαλιά ο Λινάρδος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα

68′ Εκτέλεση κόρνερ απο τον Λινάρδο κεφαλιά του Λαρέα λίγο άουτ

67′ Διάλειμμα για να δροσιστούν οι παίκτες

58′ Συνεχίζεται η αναμέτρηση με τις δύο ομάδες ακόμα να μην έχουν πραγματοποιήσει κάποια σημαντική ευκαιρία

Ξεκίνησε η έναρξη του β’ ημιχρόνου

46′ Ημίχρονο στην  Αγυιά με το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Β να βρίσκεται στο 1-1

45′ Ενταση προκλήθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Λιποράσε να κάνει το μαρκάρισμα στον Μαρίνο με τον τελευταίο να αντιδρά αποθώντας τον κοκκινόμαυρο άσο. Εγινε μια μικρή σύρραξη με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων να κατευνάζουν τα πνεύματα.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Κέρι να βγάζει την παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή ο Μυτίδης να κάνει το πλασέ με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού να αποκρούει και στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι να απομακρύνουν

ΓΚΟΛ 38′ Ο Ολυμπιακός φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με τον Μαρίνο να βγάζει τον Βοϊλη φάτσα με το τέρμα και με υποδειγματικό τακουνάκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-1)

36′ Ο Κέρι σπάει… την μπάλα στον Μυτίδη αυτός την αφήνει να περάσει κάτω από τα πόδια με τον Ν. Καρακλάιτς να σουτάρει μέσα απο την περιοχή με την μπάλα να μπλοκάρεται απο τον αμυντικό του Ολυμπιακού και να καταλήγει κόρνερ

31′ Διαγώνιο σουτ απο τον Μπουρλάκη η μπάλα πέρασε άουτ

25′ Συνεχίζεται η φιλική αναμέτρηση

24′ cooling break

ΓΚΟΟΟΟΟΛ 20′ Ο Μυτίδης τροφοδοτεί τον Μπουρλάκης αυτός βγάζει ωραία σέντρα και ο Τσιάρας με εκπληκτική κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στουρνάρα γράφοντας το 1-0

15′ Ωραία κίνηση απο τον Μαρίνο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωράκη

8′ Εκπληκτική κάθετη πάσα του Συρμή στον Βοϊλη πίσω απο την πλάτη της άμυνας με τον τελευταίο απέναντι απο τον Θεοδωράκη να στέλνει την μπάλα άουτ.

1′ Η διαιτήτρια Ελένη Αντωνίου σφύριξε την έναρξη της αναμέτρησης

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement