Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ελέφαντας Εγώ;» της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου

Published

on

 

 

Αύριο στις 18.00 θα παιχθεί στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, η παράσταση «Ελέφαντας Εγώ;» της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου για δημοσιογράφους και εκπαιδευτικούς. Το έργο θα παιχθεί στη συνέχεια με τις παραστάσεις να απευθύνονται σε σχολεία και θα διαρκέσουν έως τον Ιανουάριο του 2023.

Ένας μοναχικός ελέφαντας, ένα καλόκαρδο ξωτικό, ένα κοριτσάκι που το λένε «εγώ», & μία πεταλούδα μας συστήνουν στο δικό τους μαγικό κόσμο. Οι τρεις ηθοποιοί του έργου χορεύουν, αφηγούνται, αλλάζουν ρόλους και δημιουργούν μια ζωντανή παράσταση που μιλάει για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, την αυτογνωσία, την αγάπη και τη θέληση.

Αξίζει να σημειωθεί πως βασίζεται σε τρία παραμύθια του γνωστού Αμερικανού ποιητή Έντουαρντ Έστλιν Κάμινγκς – E.E. Cummings (1894-1962), o οποίος όπως είδαμε, θεωρείται από τους κορυφαίους Αμερικανούς ποιητές του μοντερνισμού. Η γραφή του Cummings υμνεί την αγάπη και τον αυθορμητισμό.

Η παράσταση της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου είναι μία διασκευή στα τρία παραμύθια του Αμερικανού ποιητή E.E. Cummings & θα ανέβει στο Πάνθεον τη νέα αυτή θεατρική χρονιά.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement