Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(7/11)

Published

on

Κριός
Aυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού, η οποία θα χρωματίσει με την ενέργεια της τη διάθεση σου! Αυτή η έκλειψη είναι πολύ πιθανό να εγείρει ανησυχίες σχετικά με ζητήματα του οικονομικού τομέα, φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις, πολύ πιθανό και κάποιες κληρονομικές υποθέσεις.

Ταύρος
Eίναι πιθανό να υπάρξει μία αναστάτωση σε μία προσωπική σου σχέση ή σε μία συνεργασία καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) στις 8/11 θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα. Αυτή η έκλειψη σε καλεί να δεις τα δεδομένα που υπάρχουν σε σχέσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν -είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές- και να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις.

Δίδυμοι
Aυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «η εβδομάδα των εκπλήξεων» για εσένα καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό στις 8/11 θα δώσει το ρυθμό και μπορεί να φέρει ανατροπές και νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Ίσως να προκύψει μία αλλαγή στα εργασιακά όπως για παράδειγμα μία αλλαγή στο ωράριο σου ή κάτι το οποίο θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα και ενδεχομένως εκνευρισμό.

Καρκίνος
Aυτή θα είναι μία εβδομάδα συνειδητοποιήσεων για εσένα καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις περισσότερο φιλικές και κοινωνικές σχέσεις και να δεις το πως νιώθεις μέσα σε αυτές. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού τις 8/11 θα δημιουργήσει τις συγκυρίες που θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις σχετικά με την ανάμειξη σου σε ομάδες ανθρώπων στις οποίες είσαι μέλος αλλά και σχετικά με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο.

Λέων
Mία σημαντική εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 8/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά τη δουλειά, οι οποίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και το σπίτι. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις με βάση την εξέλιξη που θέλεις να έχεις μακροπρόθεσμα και όχι αποφάσεις των οποίων τα αποτελέσματα θα είναι βραχυπρόθεσμα.

Παρθένος
Aυτή θα είναι μία εβδομάδα αποφάσεων για εσένα καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 8/11 θα σε οδηγήσει να κλείσεις κάποιους κύκλους προκειμένου να αφήσεις χώρο για κάτι νέο. Αυτοί οι κύκλοι ενδεχομένως να σχετίζονται με το εξωτερικό, κάποιες σπουδές ή ακόμα και ζητήματα νομικής φύσεως.

Ζυγός
Φαίνεται πως θα εστιάσεις την προσοχή σου σε ζητήματα, συναισθήματα και εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν. Αυτές μπορεί να είναι είτε αισθηματικής είτε οικονομικής φύσεως, σε κάθε περίπτωση όμως με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, αυτές φαίνεται πως θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση. Οτιδήποτε δεν έχεις διευθετήσει είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά θα έρθει στο προσκήνιο.

Σκορπιός
Αυτή είναι μία εβδομάδα αποφάσεων κυρίως για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) στις 8/11 θα σε οδηγήσει σε σκέψεις. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να σε ενοχλήσει το γεγονός ότι ίσως να βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε προσωπική είτε κοινωνική είτε επαγγελματική, η οποία είχε ξεκινήσει διαφορετικά από ότι εξελίσσεται.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει αρκετά η ευεξία και η φυσική σου κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτό τον τομέα. Είναι γεγονός πως ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου, ώστε να υπάρχει χρόνος για να ξεκουράζεσαι ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά έντονο και απαιτητικό για εσένα.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο -είτε στον φιλικό είτε στον κοινωνικό- δεν υπάρχει πλέον σημείο επαφής, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής από πρόσωπα και καταστάσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 8/11 θα σε οδηγήσει να δεις τα «μελανά σημεία» κάποιων σχέσεων και να αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις μέσα σε αυτές.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι (είτε σαν χώρο είτε σαν οικογένεια) και είναι αυτά στα οποία θα δώσεις προτεραιότητα. Η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Δεν αποκλείεται με αφορμή κάποιες συζητήσεις να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία αλλαγή στο χώρο που ζεις ή ακόμα και μία μετακόμιση σε ένα χώρο που θα είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Ιχθύες
Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «η εβδομάδα των συζητήσεων» καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 8/11 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές! Η προσοχή σου θα στραφεί στο στενό σου περίγυρο, τους φίλους σου, τους συγγενείς σου και σε αυτούς που συναναστρέφεσαι σχεδόν καθημερινά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement