Connect with us

Παναχαϊκή

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ: Κοίταξαν κατάματα τoν Παναθηναϊκό, μεγάλη νίκη της Κ14

Published

on

 

Μια ισοπαλία και μια νίκη ήταν ο απολογισμός των ομάδων Κ16 και Κ14 της Παναχαϊκής απέναντι στα αντίστοιχα συγκροτήματα του Παναθηναϊκού στην Παιανία για την 8η αγωνιστική του «Attica Soccer»

Η Κ16 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο από συγκυρίες δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς η αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ράντος): Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Βερβίτας, Βεντουρής, Σταθόπουλος, Βατής, Ξένος (75′ Κοσμόπουλος), Διαμαντόπουλος (68′ Τόγιας), Τεντόπουλος (85′ Βαγενάς), Μυλωνάς (68′ Θεοφανόπουλος), Μαντάς.

 

Η Κ14 της Παναχαϊκής από την άλλη έκανε το μεγάλο «μπαμ» καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού με τέρμα που σημείωσε στο 55’ με τον Μπραντάν.

Και αναφέρουμε ότι έκανε το μεγάλο «μπαμ» διότι μην ξεχνάτε πριν λίγο καιρό οι «μικροί» του Χάρη Ράντου είχαν ηττηθεί με το βαρύ 7-0. Μια ομάδα που «κτίστηκε» σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να συμμετάσχει στο “Attica” με τον έμπειρο τεχνικό Χάρη Ράντο και τον βοηθό του Νίκο Κατσαρέλη όλο αυτό το καιρό να δουλεύουν συνεχώς τους «μικρούς» θέλοντας να τους περάσουν μια διαφορετική νοοτροπία από αυτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Οι «κοκκινόμαυροι» σιγά, σιγά βρίσκουν τα πατήματά τους και δείχνουν ότι μπορούν να κοντράρουν ακόμα και τις ομάδες των μεγάλων ΠΑΕ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (X. Ράντος): Αναστασόπουλος, Τσιρίνης Περ., Βιανέλο, Τσιρίνης Παν., Σταθόπουλος, Κορφιάτης, Σπαλιάρας , Βίγλας (35′ Νικολακόπουλος), Γκουβίτσας Μ. (35′ Γκουβίτσας Ν.), Μπραντάν, Σχοινάς (60′ Κάπης).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement