Connect with us

Βόλεϊ

Όλα έτοιμα για βόλεϊ στο γρασίδι

Published

on

Ένα διήμερο γεμάτο βόλεϊ περιμένει τους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στις εγκαταστάσεις του Άτλαντα, όπου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά “Grass Volleybal” από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το βόλεϊ στο γρασίδι είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους, ωστόσο ο στόχος είναι να γίνει κατανοητό ότι βόλεϊ μπορούμε να παίζουμε όλοι παντού και όποτε θέλουμε.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το βόλεϊ να το βλέπουμε σε σάλα και άμμο, ωστόσο αυτή η νέα προσέγγιση του γρασιδιού φαίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο τουρνουά και να αγωνιστούν σε εξωτερικό χώρο, αλλά όχι σε άμμο σε γρασίδι.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με ομάδες των τεσσάρων ατόμων και ο βασικότερος στόχος είναι να γίνει θεσμός που θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές της Πάτρας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος για το συγκεκριμένο τουρνουά βόλεϊ δήλωσε στη “Γ”: “Η διοργάνωση Grass Volleyball (που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ατλαντα και έχει βασικό στόχο να γνωρίσουν τα παιδιά ότι μπορούν να παίζουν βόλεϊ παντού και να χαίρονται. Θέλουμε να κάνουμε το άθλημα πιο προσιτό σε όλες τις ηλικίες και σε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους. Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε το άθλημά μας εκτός από το παρκέ και την άμμο.”.

Μέχρι και σήμερα οι συμμετοχές είναι αρκετές, αφού αθλητές και αθλήτριες των ομάδων της περιοχής μας και όχι μόνο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δώσουν το παρών σε αυτό το ιδιαίτερο τουρνουά.
Σκοπός της διοργάνωσης άλλωστε είναι να παρακινήσει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, αλλά και να τα ενημερώσει σε ζητήματα καθημερινότητας και υγιή διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement