Connect with us

Ερασιτεχνικό

Χαστούκι… από τον Εθνικό (Ολα τα Φ.Α. του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Νίκησε με 2-0 τη Θύελλα και την γκρέμισε από την κορυφή, ο Άρης (3-1) την Αρόη και πέρασε δεύτερος, ισοπαλία το ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πήγασο

 

Μετά την ήττα της Θύελλας την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από το ΑΠΣ Πάτραι ήρθε και το δεύτερο «χαστούκι» για τους γαλάζιους αυτή την φορά από τον Εθνικό/Πολύτεκνο με 2-0.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου να περάσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα χάνοντας πολύτιμο έδαφος με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Αντίθετα απτόητος συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Άρης Πατρών καθώς επιβλήθηκε με 3-1 εκτός έδρας της Αρόης χάρης στο χατ-τρικ που σημείωσε ο Σταύρος Αγγελής. Η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 20 βαθμούς σημειώνοντας μάλιστα την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα πέρασε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής Ατρόμητος και Πήγασος μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 66’ της συνάντησης με γκολ του Αποσκίτη για να φέρει το ματς στα ίσια στο 85’ ο Πρίφτης. Ο Ατρόμητος έχασε και πέναλτι στο 41’ της συνάντησης με τον Χριστόπουλου όπου και απέκρουσε ο Τρίγκας. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να διεκδικούν μια θέση στην τετράδα των πλέι οφ.

 

Τέλος το Πάτραι δεν κουράστηκε για να αποκτήσει τρεις ακόμα βαθμούς καθώς τους πήρε άκοπα από τον Ηρακλή Πατρών που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 25 βαθμούς και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

MVP

Ο Σταύρος Αγγελής κλέβει… την στήλη του mvp της 9ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ο έμπειρος φορ του Άρη Πατρών στο εκτός έδρας ματς με την Αρόη σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ δίνοντας στους «ερυθρόλευκους» την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Με αυτό το χατ-τρικ ο Αγγελής έφτασε τα τέσσερα τέρματα στον πίνακα των σκόρερ.

 

Έσωσε την παρτίδα

Πολύτιμος ήταν ο βαθμός που πήρε η ομάδα του Ατρόμητου Πατρών στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Το συγκρότημα του Βασίλη Φίλιππα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 όμως χάρης στο τέρμα που σημείωσε ο Μάκης Πρίφτης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να μείνει ζωντανό στην διεκδίκηση μια θέσης στην τετράδα των πλέι οφ.

 

 

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗ-ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 1-3

ΓΚΟΛ: 49’ Γεράρδης – 6’, 20’, 61’ Αγγελής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαχαίρας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης – Κ. Στουπάκης): Τριβέλλας, Γεραρδής (50’ λ.τ. Κουκίδης), Κυπριανίδης (70’ Τσώκος), Τσιούλος, Νταγιάντας, Κουκίδης, Θεοδωρακόπουλος (87’ Ζαφειρίου), Κογιός, Δημόπουλος (46’ Πολυδωρόπουλος), Δημητρέλης, Στουπάκης (46’ Κώτσιας).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Πέτρου, Πανάρετος, Λάτσης (56΄Καταρτζόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Σπανός (83’ Γασπαρινάτος), Γράβαλος (68’ Παπαδόπουλος), Κουτρούμπας (46’ Βουτσινάς), Λυμπέρης, Αγγελής, Κούρτης (56’ Κωστής).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. 1-1

ΓΚΟΛ: 85′ Πρίφτι – 66′ Αποσκίτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 41’ Χριστόπουλος (απέκρουσε ο Τρίγκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Βασίλης Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι, Παλούκης, Παπαγεωργίου (69′ Μπίτρας), Μπακόπουλος (63′ Μαργώνης), Σκιαδαρέσης (45′ Αναγνώστου), Πρίφτι.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Σπύρος Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας, Κυριακόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος (45′ Μπονόβας), Μπαρλάς (85′ Γκοτσόπουλος), Κριμπάς, Φωτόπουλος (78′ Νιάχος), Παπαδημητρακόπουλος (90+ Μπαλάσης), Αποσκίτης.

 

ΠΑΤΡΑ 2005 A.E.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 4-1

ΓΚΟΛ: 5’, 25’, 43’ Προσκεφαλάς, 11’ πεν. Ψαθογιαννάκης – 88’ Ν. Φραντζής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Τηλιγάδας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Τσιούστας, Σοφιανός, Νάσης, Θωμάς, Δημητρόπουλος, Προσκεφαλάς, Ανδριακόπουλος (55 Δήμας), Ψαθογιαννάκης, Βιλανάκης (70’ Σουγλέρης), Γεωργαντόπουλος (64’ Νικολόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Δ. Σγούρας): Αχυριάτης, Λιακόπουλος, Γ. Ξυπολιάς (70’ Καρδαμύλης), Αργυρόπουλος, Τσίμπιτσης, Κ. Φραντζής, Π. Φραντζής, Ρόδης (46’ Πετρακόπουλος), Ν. Φραντζής, Τζελέπης, Γκοτσόπουλος (77’ Ζαχαρόπουλος).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 2-0

ΓΚΟΛ: 45’ Γιάννης, 90’ Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Μέρμηγκας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 84’ Τασιόπουλος-39’ Αδαμόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Χ. Γερολυμάτος-Β. Καραβίας): Κουτσαντώνης, Μεμάγκα, Σταθόπουλος (5’ λ.τ. Αθανασόπουλος), Μαργώνης (86’ Α. Σωτηρόπουλος), Δημητρόπουλος, Μ. Κακαφώνης, Μαντάς, Σώζος, Γιάννης (76’ Τασιόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Μπαζάρογλου (86’ Παπαγεωργίου).

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Χ. Καραπίτσος): Κουγιουμτζόπουλος, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Αγουρίδης (90’ Κατσαρίδης), Ν. Κωνσταντινίδης (76’ Κατριβέσης), Γκάτσης, Δημητρίου (90’ Κ. Κωνσταντινίδης), Βέρρας (67’ Τσότρας), Σμπόρας.

 

 ΗΡΑΚΛΗΣ Π.-ΠΑΤΡΑΙ α.α. 0-3

Το Πάτραι δεν αγωνίστηκε την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, τελικά δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο τεχνικός των «πράσινων» Σταμάτης Σαρρής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιο άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εθνικός/Πολύτεκνος – Θύελλα Π……….2-0

ΑΠΟ Αρόη – Αρης Π. ………………………..1-3

Ατρόμητος Π. – Πήγασος…………………..1-1

Πάτρα 2005 – Αναγέννηση Π……………4-1

Ηρακλής Π. – ΑΠΣ Πάτραι………….α.α. 0-3

 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναγέννηση Π.- Ηρακλής Π.

ΑΠΣ Πάτραι- Εθνικός/Πολύτεκνος

Πάτρα 2005- ΑΠΟ Αρόη

Θύελλα Π.- Πήγασος

Άρης Π.- Ατρόμητος Π.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement