Connect with us

Παναχαϊκή

Είμαστε η Παναχαϊκή

Published

on

 

Σήμερα (3μ.μ.) το μεγάλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 4η αγωνιστική της Super League2

 «Είμαστε Παναχαϊκή, δεν φοβόμαστε κανέναν και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης». Αυτές είναι οι λίγες κουβέντες που πρέπει να έχουν κατά νου όλοι στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής για το σημερινό εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Παναχαϊκή μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και αυτό πρέπει να το εκμεταλευτεί και με ιδιαίτερη προσοχή να «χτυπήσει» τον αντίπαλό της.

Σίγουρα ο Σούλης Παπαδόπουλος τον έχει διαβάσει… καλά όπως κάνει άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουν οι κοκκινόμαυροι είναι να μην παρασυρθούν στο όποιο παιχνίδι πάνε να περάσουν οι αντίπαλοι. Ο στόχος και το πλάνο της ομάδας να τηρηθεί εντός των αγωνιστικών γραμμών έχοντας υπομονή στο παιχνίδι τους και σίγουρα θα έρθει το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν. Ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης και θα «σπρώξει» τους ποδοσφαιριστές με όλες του τις δυνάμεις όπως εξάλλου έκανε και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με την Επισκοπή.

ΧΩΡΙΣ ΜΥΤΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΛΤΙΝΙΟ

Οι κοκκινόμαυροι προπονήθηκαν χθες ενόψει του ντέρμπι με τον Σούλη Παπαδόπουλο όλη την εβδομάδα να έχουν δουλέψει σκληρά. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνηση ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε και την αποστολή που αποτελείται από τους: Θεοδωράκη Χ., Κολοβούρη, Λιποράσε, Ρουγκάλα, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Λαρρέα, Λινάρδο, Τσιάρα, Καρακλάιτς Π., Χαντί, Καρακλάιτς Ν., Κωνσταντακόπουλο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Κάρλο, Σίλβα, Αλεξόπουλο, Κέρι, Τριμμάτη, Ζυγκερίδη και Μαραθωνίτης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μυτίδης και Νιλτίνιο που είναι τραυματίες.

 

ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ

Ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Γιάννης Τάτσης μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας που θα αντιμετωπίσει σήμερα στην Αγυιά την Παναχαϊκή. Σε αυτήν φυσικά υπάρχουν και πρώην κοκκινόμαυροι παίκτες όπως είναι ο Τσελεπίδης, Πατάπης, Μωραΐτης και Φατιόν.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές: Σόρτσαν, Κότσαρη, Κίναλη, Λούι, Οντόνε, Ντομίνκγες, Τάμπα, Τσελεπίδη, Τσαμούρη, Φατιόν, Θεοχάρη, Λούσινγκερ, Εσπάνια, Κοροβέση, Χατζημάρκο, Μωραΐτη, Παπαγεωργίου, Πατάπη, Σίγκνεβιτς, Χαλίμι, Ερέρα.

 

 

NORTENOS

«Μέσα στην Αγυιά, δεν περνά κανείς»

Με αυτό το σύνθημα οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, NORTENOS καλούν τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην Αγυιά και να στηρίξουν τους κοκκινόμαυρους να κάνουν  το δύο στα δύο μέσα στο «σπίτι» τους κλείνοντας ότι είναι το καμάρι της Πάτρας.

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Μια νίκη, μια ισοπαλία

Με νίκη συνέχισε η Κ16 της Παναχαϊκής για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica Soccer» καθώς επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Κηφισιάς. Τα τέρματα των κοκκινόμαυρων σημείωσαν οι Ντεντόπουλος (15´) και Θεοφανόπουλος (88´).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ράντος): Ξυπολιάς, Παρασκευόπουλος (58´ Τόγιας), Βερβίτας, Βεντούρης, Σταθόπουλος, Βάτης (70´ Κοσμόπουλος), Ξένος (70´ Θεοφανόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μαντάς(70´ Βαγενάς), Ντεντόπουλος (28´ Βελίγκος), Μυλωνάς (58´ Μπισμπίκης).

Από την άλλη πλευρά η Κ14 αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Κηφισιάς με τους Σχοινά στο 15´  και Βίγλα στο 60’ της συνάντησης να είναι οι σκόρερ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ράντος): Αναστασόπουλος, Τσιρίνης Περ., (35´ Βίγλας)Βιανέλο, Τσιρίνης Παν., Σταθόπουλος, Κορφιάτης, Σπαλιάρας (59´ Γκουβίτσας Μ.) , Βανδώρος (35´ Τσιμεράκης), Γκουβίτσας Μ. (59´ Μπομπάι) , Μπραντάν (59´ Κούλος), Σχοινάς (42´ Αγγελόπουλος).

Ροή ειδήσεων

Advertisement