Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Χρυσές βραβεύσεις για την Interamerican στα Mobile Excellence Awards 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με δύο χρυσά βραβεία διακρίθηκε η Interamerican στα φετινά Mobile Excellence Awards για τις καινοτόμες εφαρμογές και τις βέλτιστες πρακτικές που δημιούργησε στο φάσμα του mobile business.

Η πρώτη βράβευση αφορά στο Medi ON, που ξεχώρισε στην κατηγορία Health/Fitness/Nutrition. Πρόκειται για ένα app ελέγχου συμπτωμάτων υγείας το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους στην Interamerican με ατομικό πρόγραμμα υγείας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, να ελέγξουν εύκολα και γρήγορα, τα συμπτώματα που τους ανησυχούν. Ακόμα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να λάβουν, ιατρική καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, μέσω chat ή μέσω τηλεφώνου και να βρουν στην περιοχή τους τον κατάλληλο Γιατρό ή Διαγνωστικό Κέντρο, συμβεβλημένο με το Δίκτυο Υγείας της Interamerican. 

Η δεύτερη βράβευση ήταν στην κατηγορία Mobile Customer Engagement & Personalized Services για  το πρόγραμμα τηλεματικής τεχνολογίας Smart Drive της Anytime,του direct brand Anytime της Interamerican. Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα εφαρμογή Smart Drive, επιβραβεύει τους ασφαλισμένους οδηγούς που τηρούν τους κανόνες οδικής ασφάλειας (όριο ταχύτητας, αποφυγή χρήσης κινητού, προοδευτικό φρενάρισμα, ομαλή επιτάχυνση) και ανάλογα με το σκορ τους, που διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής, κερδίζουν έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου τους και έπαθλα σε διαγωνισμούς. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο νέο σύστημα επιβράβευσης «Smart Points», με το οποίο, σε κάθε ασφαλή διαδρομή συγκεντρώνουν Smart Points, εξαργυρώνοντάς τους σε εκπτωτικά κουπόνια ή/και κάνοντας δωρεές σε ΜΚΟ της επιλογής τους.

Η επιβράβευση της Interamerican για τις καινοτομίες που παράγει και στο mobile business αγγίζοντας τομείς που συνδέονται άμεσα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής αποτελεί το επιστέγασμα για την ουσιαστική συνεισφορά της στην καθημερινότητα όλων.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement