Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΦΩΤΟ: Σήμερα η κηδεία της Ελένης Κατσανιώτη

Published

on

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Αχαΐας, αλλά και στη ΝΔ, η απώλεια της Ελένης Κατσανιώτη, μιας σπουδαίας γυναίκας που αγωνίστηκε υποδειγματικά για τα ιδανικά και τις αξίες, από τα παλαιότερα μέλη του κόμματος, η οποία υπηρέτησε το κόμμα από θέσεις ευθύνης, διαδοχικά στα Τμήματα Γυναικών της Τοπικής Οργάνωσης Παντάνασσας Πατρών και της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ηταν δυναμική, οξυδερκής, σεμνή, αθόρυβη με έννοια για τον συνάνθρωπο, η οποία δημιούργησε – με τον αείμνηστο σύζυγό της Γιάννη – μια λαμπρή οικογένεια. Γιος της είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών – βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης και κόρη της η Αγγελική Κατσανιώτη.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, αποχαιρετά την μητέρα του, με αναφορές και στον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2021

«Μια φίλη μου είπε ότι τα Χριστούγεννα ο θεός παίρνει τους καλούς ανθρώπους γιατί τους θέλει για αγγέλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ έχασα τους δικούς μου φύλακες άγγελους…..» έγραψε στο facebook αναρτώντας μια παλιά φωτογραφία των γονιών του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement