Connect with us

Ελλάδα

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Τα παιδιά φυλακίστηκαν γιατί τα βίντεο ήταν αποτρόπαια»

Published

on

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σήμερα ο όγδοος κατηγορούμενος στην υπόθεση πήρε προθεσμία και θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου στις 9 Ιανουαρίου 2023.

Ήδη έχουν πάρει το δρόμο για τη φυλακή έξι κατηγορούμενοι, μέλη της παρέας που φέρεται να κατήγγειλε ο 15χρονος. Στο «κάδρο» έχουν μπει και τέσσερα κορίτσια τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρο Μπαλάσκα αυτό που βάρυνε στην απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση των μαθητών-βιαστών ήταν το βίντεο. «Τα παιδιά αυτά φυλακίστηκαν επειδή τα βίντεο που κατατέθηκαν από τις πράξεις του βιασμού του 15χρονου είναι τόσο αποτρόπαια και συγκλόνισαν ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση αυτή. Διότι ήταν πολύ ιδιαίτερο αυτό που κάνανε».

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι «ευελπιστούμε τις ερχόμενες ημέρες να συλλάβουμε και τις τέσσερις κοπέλες που γελούσαν, έπιναν τις μπίρες τους και έκαναν “μαύρο” ενώ έβλεπαν τον βιασμό», είπε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement