Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

H Interamerican αναδείχθηκε “True Leader” της ελληνικής οικονομίας 

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανάμεσα στους True Leaders της χρονιάς για το οικονομικό έτος 2021 βρίσκεται η Interamerican σύμφωνα με τον θεσμό ICAP CRIF, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της ασφάλισης. 

 

Η συγκεκριμένη βράβευση συγκαταλέγει την Interamerican Ελληνική Εταιρία Ασφαλίσεων Ζημίων Μονοπρόσωπη Α.Ε. ανάμεσα στους “True Leaders” για το προηγούμενο έτος, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια αξιολόγησης του θεσμού που αφορούν στην κερδοφορία, τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολεί, τον κύκλο εργασιών και τη βαθμολογία στο ICAP CRIF Score.

 

Ο Rene Scholten, CFO του ομίλου Interamerican δήλωσε σχετικά: «Στην Interamerican αποτελούμε έναν ισχυρό εταίρο στην οικονομία της χώρας, δημιουργώντας  ταυτόχρονα αξία στο κοινωνικό σύνολο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της προηγούμενης χρονιάς, η Interamerican συνέχισε να αναπτύσσεται, διατηρώντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της ασφάλισης και δημιουργώντας σταθερές βάσεις για την επόμενη μέρα. Βάσεις που είναι και παραμένουν ισχυρές χάρις στους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρία, τον μέτοχο, τους συνεργάτες και πελάτες που την εμπιστεύονται». 

 

****

Λεζάντα φωτογραφίας: O CFO του ομίλου Interamerican, κ. Rene Scholten κατά την παραλαβή του βραβείου

 

Γραφείο Τύπου 

Ομίλου INTERAMERICAN

Τηλ. 210 – 9461585


Ροή ειδήσεων

Advertisement