Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Θέλει να κάνει νέα αρχή

Published

on

 

Ο ΑΠΣ Πάτραι «πέταξε» για την Κω και αύριο αναμετράται με τον Α.Ο. Πυλίου

 

Για τα Δωδεκάνησα και πιο συγκεκριμένα για το νησί της Κω «πέταξε» χθες από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή του ΑΠΣ Πάτραι, όπου αύριο (15:00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) θα αναμετρηθεί με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου στο νέο στάδιο του Ανταγόρα κι όχι σε αυτό της γηπεδούχου ομάδας, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Αν και οι πράσινοι προέρχονται από ήττα με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας, δεν χάνουν το κουράγιο τους, θα το παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την αρχή από την Κω, απέναντι στον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου.

ΕΧΕΙ «ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙ» ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ο προπονητής Ανδρέας Ζήκος από την πλευρά του έχει «σκιαγραφήσει» τον προσεχή αντίπαλο, έχει δει τις αδυναμίες του και θα προσπαθήσει να του… «κλέψει» βαθμό ή βαθμούς, έτσι ώστε ο ιστορικός σύλλογος να ανέβει και ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά.

ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Φυσικά τα προβλήματα από τους πράσινους δεν λείπουν, καθώς θα παραταχθεί με τρεις απουσίες λόγω καρτών (Σαμπανέι, Κυβελίδης, Φούφουλας), αλλά ο Αγρινιώτης στην καταγωγή τεχνικός θα προσπαθήσει να καλύψει τις απουσίες αυτές εκ των έσω, προκειμένου το Πάτραι να επιτύχει τον στόχο του.

LIVE STREAMING: Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ – ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ

Για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος) ο Α.Ο. Πυλίου υποδέχεται στο Νέο στάδιο Ανταγόρας τον ΑΠΣ Πάτραι (15/1-15:00), αγώνας που θα μεταδοθεί απ’ το giafkasports.gr σε Live Streaming.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement