Connect with us

Ερασιτεχνικό

Θλίψη στο Μαζαράκι για την απώλεια του Θ. Κυριαζόπουλου

Published

on

 

Συγκίνηση προκάλεσε στην τοπική αλλά και την αθλητική κοινωνία της Αχαΐας και ιδίως στη γενέτειρά του, το Μαζαράκι, η πρόωρη απώλεια του επιχειρηματία Θεόδωρου Κυριαζόπουλου σε ηλικία 54 ετών.

O Θεόδωρος Κυριαζόπουλος αγαπούσε τον τόπο του και τα τελευταία χρόνια ζούσε εκεί, όπου έμελλε να γραφεί ο επίλογος.

Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος και οξυδερκής, τολμηρός και αποφασιστικός, επένδυσε σε αντιπροσωπείες μεγάλων εταιρειών τροφίμων και αλλαντικών και άφησε το δικό του στίγμα στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής μας. Παράλληλα, υπήρξε για όλους όσοι τον γνώριζαν καλοσυνάτος, αγαπητός και ιδιαίτερα κοινωνικός, ενώ τον χαρακτήριζε η ευγένεια και η δοτικότητα.

Η αγάπη του για τον τόπο του αλλά και για τον αθλητισμό τον ώθησε να ασχολήθηκε διοικητικά με την ομάδα του Ωλενιακού τις περιόδους 2009-2010 και 2010-11, αναλαμβάνοντας μάλιστα το αξίωμα του προέδρου. Επί των ημερών του ο Ωλενιακός στέφθηκε πρωταθλητής Α1 Κατηγορίας και ο ίδιος είχε ζήσει στιγμές ευτυχίας με τους αθλητές όταν σήκωσαν το κύπελλο. Στη δεύτερη σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Θύελλα Πατρών. Στη συνέχεια, η ομάδα πήρε την κατιούσα, παραχωρήθηκε στη Θύελλα Πατρών, όπου ανήκει μέχρι σήμερα.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, που θρηνούν για τον πρόωρο χαμό του, ενώ αβάσταχτος είναι ο πόνος για τη λατρεμένη του μητέρα που βιώνει την οδύνη να χάνει το παιδί της. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Μαζαρακίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement