Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

TAE KWON DO: Στην Πάτρα ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Πάτρα θεωρείται «γουρλίδικη» για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος και θα την επισκεφτεί για τρίτη φορά.

Η πρώτη ήταν προ 23 ετών όταν την περίοδο του 2000 η αχαϊκή πρωτεύουσα, φιλοξένησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO με τον Μουρούτσο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο, όπου άνοιξε ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Στην Αυστραλία κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο (στα 58 κιλά) στο άθλημα αυτό στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ το 2004 στην Αθήνα κατέλαβε την 5η θέση.

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια κι βρέθηκε ξανά στην Πάτρα στις 4 Ιουνίου 2016, όπου τότε πραγματοποίησε το δεύτερο σεμινάριο. Και το καλό «τριτώνει» για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο.

Μετά από επτά χρόνια έρχεται πάλι, αυτή τη φορά προσκεκλημένος από τον Αθλητικό Σύλλογο TAE KWON DO Λέων, προκειμένου να δώσει το παρών στο αγωνιστικό – προπονητικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και περισσότερες πληροφορίες -σχετικά με το μέρος (πιθανώς η ώρα έναρξης 17:00-19:00)- θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.

Τάσος Αγγελόπουλος

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement