Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Golden Tennis Club: Με αισιοδοξία και δυναμική η νέα χρονιά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Αφιερωμένη στους αθλητές του Golden Tennis Club που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις κι αποτελούν το μέλλον του πατραϊκού τένις ήταν η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε παρουσία αθλητών, προπονητών, μελών, γονέων και πολλών φίλων.

Στην εκδήλωση έγινε η βράβευση των καλύτερων αθλητών του Ομίλου, στην κατηγορία κορίτσια και αγόρια U10 και U12. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν η Αδαμαντία Χειλαδάκη, ο Φίλιππος Σπανός και ο Χρήστος Μπατζάκας.

Τη βράβευση έκανε η πρόεδρος του Ομίλου, Ζέττα Αποστολοπούλου, η οποία ανέφερε πως «η βράβευση των αθλητών μας είναι η ελάχιστη ηθική τους επιβράβευση και μια οφειλόμενη αναγνώριση των προσπαθειών τους. Εύχομαι να μην σταματήσουν να κυνηγάνε το όνειρό τους και να κατακτήσουν στη ζωή τους πολλές κορυφές έχοντας πάνω απ’ όλα πίστη στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους».

Από την πλευρά του, ο  head coach, Κώστας Σπανός αφού ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά, με αισιοδοξία, υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες.

Να σημειωθεί, πως τα βλέμματα «έκλεψαν» για ακόμη μία φορά τα χειροποίητα έπαθλα που απονεμήθηκαν στους αθλητές, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι,  Ζέττα Αποστολοπούλου και Κωνσταντίνος Ράλλης.

Όσο για το φλουρί το οποίο προσέφερε το κοσμηματοπωλείο ΜΕΝΤΗΣ, το κέρδισε η κα Ζυγομαλλά από τους ενήλικους, ενώ φλουρί έτυχε και στη Λουίζα Λαμτζη από την ομάδα των προπονητών και στον Φίλιππο Σπανό από τους μικρούς.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement