Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Συνδυαστικά σε Λεβερκούζεν και Τσέλσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε έδρα που αγνοεί την ήττα δοκιμάζεται η Λεβερκούζεν, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Συνεχίζει την αντεπίθεσή της η ενισχυμένη Τσέλσι, κόντρα στην ντεφορμέ Φούλαμ. Πριν από τα σημεία της ημέρας, δες εδώ τα κορυφαία προγνωστικα μπασκετ σημερα.

  1. Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν (21:30)

Αρκετά ανταγωνιστική μέσα στο 2023 η Άουγκσμπουργκ, αν και δέχεται εύκολα γκολ, η εστία της παραβιάστηκε 7 φορές κόντρα σε Ντόρτμουντ, Φράιμπουργκ, αλλά σκόραρε και στα τρία προηγούμενα. Η Λεβερκούζεν ηττήθηκε από Ντόρτμουντ, σταματώντας νικηφόρο σερί 5 αγωνιστικών. Ψάχνει αντίδραση απέναντι σε μία ομάδα που διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε 23 αγώνες με την Άουγκσμπουργκ, αυτή του πρώτου γύρου (όπου παρέπαιε η Λεβερκούζεν) με 2-1.

➥ Θα πάμε σε safe ποντάρισμα, στο Χ2 & Over 2,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.12.

  1. Τσέλσι – Φούλαμ (22:00)

Έχει… τινάξει την μπάνκα η Τσέλσι στις μεταγραφές, με στόχο να ανακάμψει άμεσα και να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο. Απόψε, στο λονδρέζικο ντέρμπι, θα έχει αρκετές απουσίες, αλλά και τις επιστροφές των Τζέιμς, Στέρλινγκ. Η Φούλαμ αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην 7η θέση αλλά όχι σε καλό φεγγάρι, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 3 αγώνες (0-1-2).

➥ Θα δώσουμε προβάδισμα στους ενισχυμένους «μπλε», βελτιώνοντας την απόδοση του άσου στο 1.95, μέσω του Over 1,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+


Ροή ειδήσεων

Advertisement