Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σαράντα μέρες χωρίς τον 22χρονο Δημήτρη Σκόνδρα – Την Κυριακή το μνημόσυνο στoν Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Καλλιθέας

Published

on

Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που άφησε «φεύγοντας» στα 22 του μόλις χρόνια, ο Δημήτρης Σκόνδρας, ένα αξιολάτρευτο παλικάρι, που “φεύγοντας” χάρισε ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Συμπληρώνονται σαράντα μέρες από την μέρα που ξεκίνησε το ταξίδι για την αιωνιότητα και η οικογένειά του θα τελέσει Την Κυριακή στις 9 το πρωί, σαρανταήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καλλιθέας Πατρών.
Το μνημόσυνο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας του παλικαριού που έφυγε τόσο νωρίς, εκφράζοντας λόγια παρηγορίας για το βαρύτατο πένθος της.
Ο Δημήτρης υπήρξε ήταν ένα φωτεινό πλάσμα, ένας δυναμικός νέος που ξεχώριζε για την αγνότητα της ψυχής του, την καλοσύνη και την ευγένεια, το ήθος και την γενναιοδωρία, κάτι άλλωστε που αποδείχθηκε περίτρανα, όταν μέσα από το αναπάντεχο τέλος του χάρισε ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.
Οι γονείς του, Αντώνης και Μαγδαληνή Σκόνδρα βιώνοντας τον απόλυτο πόνο, της απροσδόκητης απώλειας, έκαναν τη μεγάλη υπέρβαση, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους για να σωθούν άλλες ζωές, κάνοντας πράξη την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης κατέρρευσε ξαφνικά στην οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν και αν και διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία δεν κατόρθωσε να βγει νικητής. Κέρδισε όμως την αγάπη και τον απεριόριστο σεβασμό όλων, διότι έγινε «αγγελιοφόρος» της ζωής πριν αναχωρήσει για τις πύλες του παραδείσου.
Και παραμένει “ζωντανός” στις σκέψεις και στις καρδιές των γονιών του Αντώνη και Μαγδαληνής, του αδελφού του Ανδρέα, των στενών συγγενών, των φίλων και των γνωστών, οι οποίοι θα τιμήσουν τη μνήμη του και θα προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement