Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Έκοψε πίτα και βράβευσε διασώστες του ΕΚΑΒ

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία πλήθους εμπόρων αλλά και εκπροσώπων φορέων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών την Τετάρτη 8 του μηνός.

Στην εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και προϊστάμενος του Ι.Μ. Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών πανος. π. Αμβρόσιος Γουρβέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αχαϊας Χαρ. Μπονάνος, οι Αντιδήμαρχοι Διον. Πλέσσας και Βίβιαν Σαμούρη, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, Ομοσπονδιών, του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Συλλόγων και μαζικών φορέων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος για την συνεργασία του με τον Σύλλογο και την εν γένει προσφορά και στήριξή του στο τοπικό εμπόριο.

Ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η βράβευση των δύο διασωστών μοτοσικλετιστών του ΕΚΑΒ κ. Μικέ και κ. Φωτακόπουλου για την πολύτιμη και ανεκτίμητη συνεισφορά τους προς τους συμπολίτες μας. Πρόθεση του ΕΕΣΠ είναι μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης, η συμβολή στην μεγάλη διεκδίκηση για την τοποθέτηση αυτόματων απινιδωτών σε εμπορικά σημεία της πόλης και η εκπαίδευση στη χρήση τους (ΚΑΡΠΑ) τόσο των εμπόρων όσο και των εργαζομένων.

Σε συνεργασία με το τμήμα ΕΚΑΒ συμφωνήθηκε η οργάνωση σεμιναρίων διαρκείας 5 ωρών στην παροχή πρώτων βοηθειών τα οποία πραγματικά μπορούν να σώσουν μια ζωή.

Τέλος όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Ε&Ε.Σ.Π. Κώστας Ζαφειρόπουλος, «απαίτηση της πόλης μας θα πρέπει να είναι η στελέχωση με έμψυχο δυναμικό και μέσα του τμήματος άμεσης ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ για μεγαλύτερη υγειονομική κάλυψη της πόλης και των γύρω περιοχών αποδεικνύοντας στη πράξη ότι η επένδυση στην δημόσια δωρεάν υγεία είναι επένδυση ζωής».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement