Connect with us

Παναχαϊκή

Έκοψε την πίτα της η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Published

on

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε προχθές η ΠΑΕ Παναχαϊκή, παρουσία όλων των ανθρώπων της κοκκινόμαυρης ομάδας αλλά και του προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναγιώτη Σεμιτέκολου κι άπαντες ευχήθηκαν να επιτύχει τον στόχο της παραμονής.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου της Αγυιάς και οι ευχές όλων για καλή χρονιά συνοδεύτηκαν με την πεποίθηση ότι η ομάδα μας θα παραμείνει στην Super League 2.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και το «παρών» έδωσαν όλος ο κοκκινόμαυρος οργανισμός καθώς επίσης ο παλαίμαχος άσος και πρεσβευτής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Βασίλης Στραβοπόδης και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος, οι οποίοι μάλιστα μαζί με τον προπονητή μας Γιάννη Τάτση μίλησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ευχές μέσω βιντεοκλήσης απηύθυναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι δύο εκ των μετόχων, Ashton Bailey και Jared Weiss.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν το αφιέρωμα της ΕΡΤ για την χρυσή πορεία της ομάδας μας στην Ευρώπη που έχει μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων μας. Οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν τα δύο φλουριά ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας Ανδρέας Κολοβούρης και ο γενικός διευθυντής Νίκος Τσάλας, που παρέλαβαν το δώρο που αντιστοιχούσε σε 100 ευρώ στον καθένα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα μας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement