Connect with us

Events

Μια ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ στην Αθήνα με τον Σύλλογο των Πατρινών με άρωμα… παλιού καλού καιρού και με…μπουρμπούλι

Published

on

Φέτος γιορτάστηκε η Τσικνοπέμπτη από τον Σύλλογο Πατρέων Πρωτευούσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Ήταν πραγματικά ένας χορός που έφερε τον παλιό καλό καιρό στην μνήμη όσων τα είχαν ζήσει, , με την παλιά αστική μεγαλοπρέπεια ακριβών καρναβαλικών στολών αλλά και λαϊκό γλέντι αφού περιλάμβανε για πρώτη φορά στην Αθήνα το μοναδικό πατρινό έθιμο το …«Μπουρμπούλι» με ντόμινα .

Με παρουσία μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων και με την καρναβαλική – πατρινή μουσική από τον γνωστό στην πόλη μας disk – jockey κ. Nicola Lavaca μέλη του Συλλόγου αλλά και μεγάλος αριθμός φίλων χόρεψαν μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ κέφι όπως τις παλιότερες εποχές.

Ο Προέδρος του Συλλόγου κ. Θεοδόσης Γεωργίου με τον Αντιπρόεδρο κ. Αλμπερτ Μπάρρυ, τις δραστήριες κυρίες του Δ. Σ. Μάρη Δεληβοριά Γενική Γραμματέα και Έφορο κα. Νάντια Μπαράκου, καθώς και το Μέλος του ΔΣ κ. Χάρης Μπουγιούκoς καλωσόριζαν τους προσκεκλημένους, μαζί και η κα. Η κυρία Αλίκη Μητσάκου – Γεωργίου, πατρινή …εκ μεταγραφής, λόγω συζύγου.

Ο πλούσιος μπουφές, η εξαιρετική μουσική, κορδέλες και κομφετί, ο μεγάλος Σοκολατοπόλεμος και η άφθονη Τεντούρα απογείωσαν το κέφι στα ύψη και έκαναν πολλούς νέους φίλους οπαδούς του Πατρινού Καρναβαλιού. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που θύμισε άλλες εποχές ήταν όταν πάνω από δέκα ντόμινα μπήκαν στην αίθουσα προσφέροντας -πετώντας εκατοντάδες σοκολάτες

Ιδιαίτερα επίσης εκτιμήθηκαν, όχι μόνο από τον Σύλλογο αλλά, κυρίως από τους τυχερούς της βραδιάς, οι προσφορές που έγιναν για τη λαχειοφόρο αγορά.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους Πατρινούς Χορηγούς που με προσφορές -χορηγίες τους συμμετείχαν στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς μας .

 

Τα Super Fast Ferries (Φιλοπούλου Θεοδώρα ) την ΜΙΝΟΑΝ Lines (Αντώνιος Κουνάβης) την DUR A.E., την Βιομηχανία γυναικειων ενδυμάτων Philosophy Wear ,το κατάστημα Κατσούφη (Ιωάννα & Ρουμπίνη Σεμιτέκολου ). Τα καταστήματα οπτικών EyeConcept (N.Σταυρόπουλος ) και Αντώνιος Καραμούζης ,την Εταιρία ΧΙΩΝ ΑΕ., την Βιομηχανία Τσιμεντοπροιόντων Πούλια Ανδρέου Παντελή , τα κοσμηματοπωλεία Αμαλίας και Ανθούλας Μέντη και Νικολάου Λαίνη , την εταιρία WOOD HOUSE (συμφερόντων της Κας Βακαλοπούλου – Μπουγιούκου, την Προταση Δωρου (κ.Πετσίνη) , τα πολυκαταστήματα Synferi ,το κατάστημα Μάρυ Ζωγοπούλου-Ανδρουτσέλη ,την Εταιρεία Λουκούμια Σκιαδαρεσης .Τα φαρμακεία- είδη καλλυντικών Στέφανος Παπαθανασόπουλος και Βασιλειάδη , και το κατάστημα Hair& Nails Magic hands team Τα ξενοδοχεία Αστήρ -Μεντζελόπουλος, My Way, Castello City Hotel, Βυζαντινό, και Maison Grecque Extraordinaire . Ακόμα τις Οινοποιίες Αθανάσιος Παρπαρούσης ,Achaia Clauss, Sant Or Wines, Κτήμα Ορφανού ,Κτήμα Μπριντζίκη ,τις Ποτοποιίες Κάστρο Τεντούρα Χάχαλης, VANTANA και Πιλαβας ΑΒΕΕ Τον σοκολατοπόλεμο προσέφερε η εταιρία Axaiko Entelvais Επιπρόσθετα προσέφεραν δώρα Μέλη του Συλλόγου μας όπως Βιβλία ο συγγραφέας -ποιητής Σωτήρης Νικολακόπουλος, η εικαστικός Νάντια Μπαράκου το Κτήμα Ν. Μπότσαρη και το Λιοστάσι Κυρ-Τάκη (Γεωργίου)

Η εκδήλωση ήταν, πραγματικά, μια βραδιά μοναδική που σπάνια συναντάς στην Αθήνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement