Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Published

on

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει την υπεράσπισή του για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Η ανακοίνωσή της για την παραίτηση από την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.
Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου.

Με εκτίμηση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ

 

Σημειώνεται ότι ήταν στις 9 Φεβρουαρίου όταν έγινε γνωστό ότι την εκπροσώπηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέλαβε η κα Μαυροειδή. Πριν από λίγο καιρό ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε διακόψει τη συνεργασία του με τον δικηγόρο, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Στο μεταξύ η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών έχει διακοπεί για τις 28 Μαρτίου. Η μέχρι πρότινος συνήγορός του, Κατερίνα Μαυροειδή είχε υποβάλει αίτημα αναβολής με το επιχείρημα ότι δεν είχε παραλάβει ακόμα το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου αναφέροντας πως είναι «κακή πρακτική η αναβολή». Όπως είπε «δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δοθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από τον νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών» είπε ο Εισαγγελέας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement