Connect with us

Ελλάδα

«Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο» – Όσα λέει ο νέος δικηγόρος του συζυγοκτόνου πιλότου

Published

on

Με την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να εκκρεμεί, στον κατηγορούμενο πιλότο έχει διοριστεί από το δικαστήριο ένας νέος δικηγόρος για την εκπροσώπησή του, και αυτός είναι ο Αντώνης Βούρτσης. Ωστόσο, ο νέος δικηγόρος του πιλότου δηλώνει πως δεν έχει καμία επικοινωνία, έως τώρα, με τον δολοφόνο της Καρολάιν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Αντώνης Βούρτσης ανέφερε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον εντολέα του. Εδώ και μήνες, δεν έχει κανένα σημάδι ζωής από τον πιλότο – δολοφόνο, ενώ η επόμενη δίκη πρόκειται να διεξαχθεί στις 28 του μηνός.

Ο κ. Αντώνης Βούρτσης ανέφερε, χαρακτηριστικά, στην εκπομπή πως «επειδή δεν έχει υπάρξει δυνατότητα επικοινωνίας ακόμα με τον εντολέα μας, αυτό που έχουμε από εκείνον είναι μια δήλωση που έχει αφήσει στη γραμματεία του δικαστηρίου, στην οποία αναφέρει ότι δεν επιθυμεί γενικά εκπροσώπηση από δικηγόρο και εμμένει στη θέση του ότι επιθυμεί να παραιτηθεί της εφέσεως».

«Προσπαθήσαμε και εγώ και οι συνάδελφοι, η κ. Γαρουφαλλάκη, που μας έχει ορίσει το δικαστήριο, να έχουμε κάποια επικοινωνία αλλά δεν κατέστη αυτό εφικτό. Συγκεκριμένα, η συνάδελφος του είχε αφήσει και μήνυμα μέσω των φυλακών, αλλά δεν υπήρξε επικοινωνία. Το ίδιο και εγώ. Μέχρι τις 28 του μήνα, που είναι το δικαστήριο, φαντάζομαι πως θα υπάρχει κάποια επικοινωνία», κατέληξε ο διορισμένος από το δικαστήριο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, Αντώνης Βούρτσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement