Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Tραγικός επίλογος για το ζευγάρι των Αμερικανών στη Μεθώνη – Βρέθηκαν νεκροί σε χαράδρα στον Ταϋγετο

Και η 6η ΕΜΑΚ συνδράμει στην επιχείρηση ανάσυρσης

Published

on

Νεότερη ενημέρωση: Ο τραγικός επίλογος για το ζευγάρι των Αμερικανών στη Μεθώνη που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Ιανουαρίου γράφτηκε σήμερα καθώς βρέθηκαν και οι δύο νεκροί σε χαράδρα στον Ταϋγετο.

Το ζευγάρι, ηλικίας 83 και 80 ετών, εντοπίστηκε νεκρό σε χαράδρα του Ταΰγετου ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί το όχημά τους.

Το πρωί κλιμάκιο της Υπηρεσίας μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών της ΕΛΑΣ εντόπισε μπλε όχημα σε χαράδρα στους «5 δρόμους».

Το βάθος του γκρεμού είναι πάνω από 200 μέτρα, με αποτέλεσμα να καθιστά δύσκολη την προσέγγιση του οχήματος.

Με δεδομένο ότι πέφτει και το φως της ημέρας οι διασώστες δίνουν μάχη με τον χρόνοι για να προλάβουν να ανασύρουν τις σορούς.


Πρώτη ενημέρωση:

Αναχώρησε η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με έξι άτομα, για το Καρβέλι Μεσσηνίας προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού των Αμερικανών που αναζητούνταν το τελευταίο διάστημα.

Το όχημα βρέθηκε στον Ταϋγετο και την περιοχή «Πέντε δρόμοι» όπου όλα δείχνουν ότι έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο του ζευγαριού των Αμερικανών τα ίχνη οποίων έχουν χαθεί εδώ και περίπου 40 μέρες.

Στο σημείο πραγματοποιείται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς είναι απότομος ο γκρεμός. Από το σημείο φαίνεται το μπλε αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ φαίνεται η μια πόρτα του ανοιχτή. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο ώστε να διαπιστωθεί αν μέσα στο όχημα είναι το ζευγάρι ή όχι.
Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι αγνοείται από τις 23 Ιανουαρίου, εδώ και σαράντα μέρες, ενώ εξαφανίστηκαν μαζί με το αυτοκίνητό τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement