Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΦΩΤΟ – Spyrosmodels: Ο χάρτινος κόσμος ενός 16χρονου!

Published

on

Είναι πραγματικά μαγικός ο τρόπος που βλέπει ένας έφηβος με όνειρα τον κόσμο! Ένα αγόρι, ούτε 16 χρονών ακόμη,  ο Σπύρος Γερούλιας από το Λάππα Αχαΐας, κυνηγά τα όνειρά του και πλέον εκθέτει τις δημιουργίες του από χαρτί στον δικό του χώρο.

Πρόκειται για τον εκθεσιακό χώρο Spyrosmodels, όπου τα πάντα είναι φτιαγμένα από χαρτί! Πλοία, αεροπλάνα,  λεωφορεία,  ακόμη και τα διαχωριστικά, αλλά και τα ράφια είναι φτιαγμένα από χαρτί.  Μια διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα, που όμως αναδεικνύει το μεράκι και το ταλέντο του Σπύρου και κάνει τον επισκέπτη να θαυμάσει τις δημιουργίες του.

Αφού λοιπόν συμπληρώσαμε τα δελτία εισόδου,  προχωρήσαμε στα ενδότερα, ένα σωρό χάρτινα μέσα μαζικής μεταφοράς μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους! Προχωρώντας, άψογα δείγματα βυζαντινής αγιογραφίας και πιο πέρα, η αίθουσα προβολής όπου ο Σπύρος μας εξηγεί με ένα κατατοπιστικό βίντεο πώς ξεκίνησε και τί προσφέρει.

Τέλος,  το γραφείο. Άνετο και χάρτινο! Και πίσω στη ρεσεψιόν για να γράψουμε τις εντυπώσεις μας! Αυτός είναι ο χάρτινος κόσμος του Σπύρου Γερούλια, έτοιμος να ανοιχθεί μπροστά σας, με μια απλή επίσκεψη στο Λάππα Αχαΐας.

Επαρχ. Οδός  Καγκαδίου – Μετοχίου (δίπλα από το Moneygram)

Τηλ. 6987350218

[email protected]

Ροή ειδήσεων

Advertisement