Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δοκιμάζεται το «απόλυτο» της Κηφισιάς, με τα γκολ στη Λεμεσό

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Απόλλωνας Σμύρνης θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο του Νοτίου ομίλου της Betsson Super League 2, Κηφισιά, στην τελευταία του ουσιαστικά προσπάθεια για να μπει στο «κόλπο» του τίτλου. Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ Λάρνακας.

  1. Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης (15:15)

Δοκιμάζεται το «απόλυτο» της Κηφισιάς, που ως γηπεδούχος μετρά 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, χωρίς να δεχτεί γκολ (17-0). Πρωτοπόρος και αήττητη συνολικά στο πρωτάθλημα (12-1-0). Ο Απόλλωνας αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, όπου δεν έχει χάσει σε 6 εξορμήσεις (5-1-0), ευνοείται από τα ματς που ο αντίπαλος έχει ρόλο πρωτοβουλίας. Συνεχίζει χωρίς τους αμυντικούς Τσελεπίδη και Οντόνε, ενώ για την Κηφισιά είναι τιμωρημένος ο μέσος Παπασάββας.

Είτε τα καταφέρει είτε όχι η Κηφισιά, βλέπουμε το ματς να έχει εύρος τερμάτων 2-3, επιλογή που προσφέρεται στο 1.98.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η καλυτερη στοιχηματικη εταιρια στην ελλαδα

Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας (17:00)

Αγώνας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κύπρου, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει χθες, αλλά μετατέθηκε για απόψε, έπειτα από αίτημα της ΑΕΚ Λάρνακας που αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα στο Κόνφερενς Λιγκ κι αποκλείστηκε χάνοντας με 4-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ (6-0 συνολικό σκορ). Αμφότερες έχουν ικανές επιθετικές γραμμές. Περιμένουμε εξέλιξη αντίστοιχη με τα προηγούμενα φετινά μεταξύ τους.

Ποντάρουμε στο 1.95 του G/G, ενώ σαν ειδικό αξίζει ως επιλογή το να σκοράρει ο φορμαρισμένος επιθετικός του Άρη, Κοκόριν.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+


Ροή ειδήσεων

Advertisement