Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ο Ελλάδιος της «Κιβωτού» ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και από τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατρός Αντωνίου, ο Ελλάδιος, είναι μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε Μονάδα Παιδικής Προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο δεύτερος 24χρονος εκ των συλληφθέντων που κατηγορείται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, είναι ο Ελλάδιος, ο οποίος εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές, αρχικά εναντίον του πατέρα Αντωνίου, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και έγινε από τους κυριότερους υπερασπιστές του.

Ο 24χρονος, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έρχεται για άλλη μία φορά στα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για αποτρόπαιες και ανατριχιαστικές πράξεις. Είναι αυτός που βρίσκονταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με τον Ταχίρ και έναν ακόμα 23χρονο Γεωργιανό, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, όπου η 14χρονη κακοποιήθηκε για άλλη μία φορά. Ο Ελλάδιος φέρεται να βιντεοσκοπούσε μαζί με τον Ταχίρ τις ανατριχιαστικές πράξεις του Γεωργιανού και μάλιστα, υλικό από αυτή τη βραδιά κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές. Σε συζήτηση που είχε με τον Ταχίρ, στο Instagram, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής: «Gia doulia
pame», «Na milisoume shn antzi», «Gia vizita».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsιt.gr, η 14χρονη δεν ήταν συνεργάσιμη ούτε με τους αστυνομικούς, ούτε και με το επιστημονικό προσωπικό που κλήθηκε να «ξεκλειδώσει» την ψυχή της και να εξιστορήσει όλες τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Παρότι δεν είπε τίποτα για το που βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας, όταν έφυγε για άλλη μια φορά από το ίδρυμα που φιλοξενείται κι επέστρεψε αργά το μεσημέρι, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι ο 29χρονος Ταχίρ που έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς ήταν αυτός με τον οποίο μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και την είχε προσεγγίσει με σκοπό να την εκδίδει σε άνδρες.

Στο ερώτημα των ψυχολόγων από πόσους άνδρες έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, δεν είπε το παραμικρό.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement