Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Στις 5 Απριλίου η μεγάλη βραδιά με χορηγό τον γνωστό επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης

«Είπες πως» από την Ιουλία Κουκουβέ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια νέα τραγουδίστρια με εκπληκτική φωνή και ερμηνεία, την Ιουλία Κουκουβέ εμπιστευτήκαν οι «2002 GR», ο Σωτήρης Καραούλιας και ο Στέλιος Καραϊνδρος για να διασκευάσει το τραγούδι τους που έγραψε ιστορία!
Πρόκειται για τη διαχρονική και αγαπημένη ερωτική μπαλάντα «Εσύ μου είπες πως μ’ αγαπάς», η οποία «ζωντανεύει» μέσα από τη φωνή μιας άξιας νεαρής καλλιτέχνιδας σε ένα εκπληκτικό remade με τίτλο «Είπες πως».
Η νέα εκτέλεση του αγαπημένου κομματιού συνοδεύεται με ένα εντυπωσιακό video clip, μέρος των γυρισμάτων τους έγιναν στην πόλη της Πάτρας, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση την Τετάρτη 5 Απριλίου του 2023, στις 18:30, στο Aristotle στην Τρούμπα 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς.
Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο καταξιωμένος δημιουργός Μάκης Τσούφης, ο οποίος μάλιστα επέλεξε μέρος των γυρισμάτων να γίνει σε πατρινά εστιατόρια!
Στο όλο αυτό εγχείρημα, που προβάλλει την πρωτεύουσα της Αχαΐας, καίρια ήταν η συνεισφορά του γνωστού και επιτυχημένου επιχειρηματία Αλέξανδρου Καλλέργη, ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής προβάλλοντας μέσα από διάφορα δρώμενα την Πάτρα προσελκύοντας τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι «2002 GR» είναι οι άνθρωποι που άλλαξαν τον τρόπο διασκέδασης και κάνοντας λίγο πιο εμπορικό το τραγούδι τους κατόρθωσαν να κερδίσουν έδαφος και αναγνωρισιμότητα.
Το ίδιο θα κάνει και η Ιουλία δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό σε ένα βίντεο κλιπ που θα σας αφήσει άφωνους.
Μεγάλος χορηγός της βραδιάς είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης που ξέρει πάντα να επιλέγει τους καλύτερους ενώ τα κρασιά και τα σνακ φροντίζει το Aristotle με την υπέροχη κουζίνα του. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement