Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Μετά την Επισκοπή, σειρά έχει η Καλαμάτα

Published

on

Μετά την Επισκοπή, σειρά σήμερα (14:45) έχει η Καλαμάτα, την οποία η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί στην έδρα της, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ένα παιχνίδι, που είναι ντέρμπι από τα… παλιά με την κοκκινόμαυρη ομάδα να προσδοκά στην αναμέτρηση τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος έχει στη διάθεσή του 25μελη αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Θεοδωράκη, Κολουβούρη, Μικέ, Σίλβα, Π. Καρακλάιτς, Ν. Καρακλάιτς, Αλεξόπουλο, Μυτίδη, Κωνσταντακόπουλο, Λιοφάγο, Λινάρδο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Τριμμάτη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδη, Κοντοχρήστο, Λαρέα, Αντωνιάδη, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κάρλος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ

Μία ενεργοποίηση ποινής κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή από το Διαιτητικό Δικαστήριο, αυτή τη φορά, από την αίτηση του Χρήστου Γιούση που ζητά σε ποσοστό 50% το ποσό των 5.724,95 ευρώ και τη δικαστική δαπάνη των 200 ευρώ. Επίσης, το Διαιτητικό Δικαστήριο δέχεται την αίτηση του Θύμιου Αργυρόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή και επιβάλλει την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού σε ποσοστό 50% ήτοι 7.627,87 ευρώ και δικαστικών δαπανών 200 ευρώ.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement