Connect with us

Ερασιτεχνικό

«Φωνάζει» ο Κρίνος για την διαιτησία

Published

on

Οι «κακές» διαιτησίες το τελευταίο διάστημα στις αναμετρήσεις του τοπικού πρωταθλήματος είναι αρκετές και αυτό φέρνει πολλές αντιδράσεις από τις ομάδες.

Μια από αυτές που εξέδωσε επίσημα ανακοίνωση για την διαιτησία του Βασίλη Τσάκη στο εκτός έδρας ματς με την Τριταϊα είναι η ομάδα του Κρίνου.

Καλό θα είναι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας σε παιχνίδια που «καίνε» να ορίζει πιο έμπειρους διαιτητές έτσι ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Επίσης πολλάκις έχουμε αναφέρει ότι οι ρέφερι θα πρέπει να είναι «διαβασμένοι» ποιες ομάδες «σφυρίζουν» καθώς και τις θέσεις τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρίνου: «Η Αθλητική Ένωση Κρίνου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και με τίποτα άλλο. Όμως, η χθεσινή αισχρή και ελεεινή διαιτησία του κ. Τσάκη και των βοηθών του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, μας έδειξε τις προθέσεις του είτε μη καταλογίζοντας ολοκάθαρα φάουλ είτε μη τιμωρώντας τους αντιπάλους παίκτες με κίτρινη κάρτα. Πέραν της γενικότερης εύνοιας προς τον Τριταιϊκό στο 45ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου της περιοχής του αντιπάλου ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Όλα αυτά λοιπόν και σε συνδυασμό με τις ερειστικές φετινές διαιτησίες εις βάρος μας, μάς κάνουν να πιστεύουμε πως οι διαιτητές δεν θέλουν τις ομάδες της Δυτικής Αχαΐας. Ανακοινώνουμε λοιπόν στην ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ και στην Επιτροπή Διαιτησίας ότι ο Κρίνος έχει 40 χρόνια ιστορίας και απαιτούμε να μας αποδίδεται ο σεβασμός που μας αρμόζει γιατί αλλιώς θα μας βρουν μπροστά τους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα μας σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι και έγιναν μάρτυρες των όσων προαναφέρουμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement