Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δίκη 34χρονης: Ο Κούγιας προσέβαλε τον γιο μου, μόλις 13 ετών που χάρισε ζωή σε 6 ανθρώπους!

Published

on

Πλήρη στήριξη στον κύριο Ηλιάδη, παρείχε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ μητέρα που δώρισε τα όργανα του παιδιού της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εμφανίζεται εξοργισμένη, από τις δηλώσεις Κούγια.

Η Μαρίνα Καλασουντα – Σπαή έχασε τον 13χρονο γιό της, όταν κάνοντας ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο οχημα. Εντατικολόγος τότε ήταν ο Ανδρέας Ηλιάδης. Ο Γιάννης δώρισε ζωή σε 6 συνανρθώπους του. Σήμερα, η μητέρα του εξοργισμένη από όσα ακούγονται σε βάρος του, στηρίζει τον εντατικολόγο από την Πάτρα

“Εάν αυτά τα πράγματα αναπαραχθούν φανταστείτε τι ζημιά μπορεί να γίνει στον ληπτη που περιμένει στην λίστα αναμονής;” διερωτάται η μητέρα.

Μετά τους υπαινιγμούς Κούγια σε βάρος του Ανδρέα Ηλιάδη σχετικά με την διαχείριση των μοσχευμάτων, στη δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, ο εντατικολόγος συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ξεκαθάρισε ότι οι μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα γινονται με ασφάλεια και διαφάνεια, με τον υπουργό να διαμηνύει ότι θα ζητήσει τα πρακτικά της δίκης, έτσι ώστε αν έχουν ειπωθεί πράγματα που θίγουν τον θεσμό της δωρεάς οργάνων, τότε το υπουργείο θα πράξει αυτοβούλως κατά του συνηγόρου της Ρ.Π.

Με νέα δελτία τύπου ο συνήγορος της Ρ.Π. επιμένει στις αιχμές κατά του εντατικολόγου

Ο εντατικολόγος διαψεύδει ότι κάτι τέτοιο συνέβη, την ώρα που η μητέρα του Γιάννη θυμάται πως ο Ηλιάδης είχε προσεγγίσει το θέμα της δωρεάς οργάνων. “Δεν θα ξεχάσω πόσο καταβεβλημένος ήταν ο Ανδρέας, θέλετε τα όργανα του παιδιού τον ρώτησα, έσκυψε το κεφάλι, κλαίγοντας είπε ναι, ε του λεώ πάρτα όλα να σωθουν και άλλα παιδιά”.

Ο εντατικολόγος πάντως απάντησε με ένα ποιήμα: “Μικροί άνθρωποι στις μεγάλες αίθουσες φροντίζουν να μιλούν για ό,τι πιο πολύ δεν ξέρουν…”

Ροή ειδήσεων

Advertisement