Connect with us

Ελλάδα

Εφιάλτης για 13χρονη: Κατήγγειλε τον σύντροφο της μητέρας της για ασέλγεια – «Την κακοποιούσε από την ηλικία των 7 ετών»

Published

on

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου που βλέπει το φως της δημοσιότητας, με 13χρονη να καταγγέλλει ασέλγεια από τον σύντροφο της μητέρας της.

Σύμφωνα με το Mega, το περιστατικό αφορά ένα 13χρονο κορίτσι το οποίο ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 49χρονου συντρόφου της μητέρας της, από την ηλικία των 7 ετών. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης με τον φερόμενο ως δράστη να παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι θα κάνω εμετό, μετά σκέφτηκα: Θα τον σκοτώσω! Μετά επικράτησε η λογική μου». Αυτά ήταν τα στάδια που πέρασε η μητέρα της 13χρονης, στο άκουσμα του ανατριχιαστικού περιστατικού.

«Την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 7 ετών»

«Η 13χρονη κόρη μου, μου αποκάλυψε μετά από πίεση των φίλων της ότι ο επί σειρά ετών σύντροφός μου την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 7 ετών», αποκαλύπτει η μητέρα η οποία δεν έχασε στιγμή και μαζί με την 13χρονη κόρη της προχώρησαν σε καταγγελία στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

«Γινόταν ακόμα και όταν η μαμά ήταν μέσα», αναφέρει στην καταγγελία της η 13χρονης, ενώ τα όσα αποκάλυψε στις Αρχές προκαλούν οργή και αποτροπιασμό.

«Άρχισε να με ακουμπάει σε σημεία χωρίς τη θέλησή μου ή να με αναγκάζει να κάνω και εγώ το ίδιο. Θυμάμαι να πονάω πολύ. Είχα δακρύσει αλλά δε μου έβγαινε να φωνάξω. Αυτό γινόταν για χρόνια μέσα στο σπίτι, ακόμη και όταν η μαμά ήταν μέσα. Σταματούσε όταν άκουγε να έρχεται».

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 13χρονη στους αστυνομικούς, η τελευταία φορά που ο 49χρονος πατριός φέρεται να τη βίασε, ήταν τον περασμένο Αύγουστο.

«Βασανίζομαι. Σκέφτομαι και αυτομαστιγώνομαι. Δυστυχώς ο χρόνος δε γυρίζει και πίσω», λέει η μητέρα της.

Η ανήλικη, μην μπορώντας να αντέξει άλλο το μαρτύριο, μίλησε πρώτα στις φίλες της και στη συνέχεια στη μητέρα της «ήταν πολύ δύσκολο να μου πει γιατί έκλαιγε γοερά», αναφέρει η μητέρα της 13χρονης.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος

Ο 49χρονος κατέθεσε πως ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη, η οποία, σύμφωνα με εκείνον, είχε έντονη κοινωνική ζωή και πως ίσως κρύβεται κάποιο κίνητρο πίσω από την καταγγελία της.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ίσως με θεωρεί υπαίτιο που χώρισε η μητέρα της με τον πατέρα της. Μία φορά μου είχε πει σε ένα πάρτι γενεθλίων της ότι “θα σε καταστρέψω”. Από την αρχή της συμβίωσής μας, τα παιδιά έλεγαν στη μητέρα τους για εμένα “να φύγει από εδώ”».

«Δε θα προβούμε σε καμία δήλωση. Το γεγονός ότι ο πελάτης μας αφέθηκε ελεύθερος λέει πολλά. Από εκεί και πέρα δε θα κάνουμε κανένα σχόλιο», απαντούν η δικηγόροι του κατηγορούμενου, ενώ από την πλευρά της η μητέρα της 13χρονης υπογραμμίζει «αυτός ο άνθρωπος είναι ελεύθερος. Δεν γνωρίζει κανείς ποιος είναι. Μένει πολύ κοντά μας και πιθανόν να έχει μπει σε άλλη οικογένεια και να κάνει τα ίδια».

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ότι πράγματι είχε προηγηθεί σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ούτε και η ενδεχόμενη άσκηση βίας.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης, Σπύρος Δημητρίου ανέφερε: «Πολλές φορές φωνάζουμε και παροτρύνουμε τους ανήλικους να καταγγέλλουν αμέσως, προκειμένου να υποβληθούν αμέσως σε εξετάσεις, ώστε τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι ισχυρά σε ένα δικαστήριο. Φάνηκε να υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις και για αυτό το λόγο ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ένα πολύ σοβαρό αδίκημα».

Τέλος, μιλώντας για την απόφαση ο 49χρονος να αφεθεί ελεύθερος ο δικηγόρος της οικογένειας Σπύρος Δημητρίου είπε: «Με μία περίεργη βιασύνη ανακριτής και εισαγγελέας πείστηκαν από το απλοΐκό όχι που ισχυρίστηκε ο κ. κατηγορούμενος».

Ροή ειδήσεων

Advertisement