Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας στην «Κιβωτό της Αγάπης»

Published

on

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε την «Κιβωτό της Αγάπης», ένα ίδρυμα με τεράστιο κοινωνικό έργο, όπου έγινε δεκτός από την πρόεδρο του Αικατερίνη Νικολάου, τον αντιπρόεδρο Σπύρο Σερέτη, και τον ταμία  Διονύση Πελεκούδα.

Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας ενημερώθηκε εκτενώς για τα  οικονομικά, κυρίως, προβλήματα του ιδρύματος, το οποίο οφείλει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξή του στις δωρεές απλών πολιτών, αλλά και επιχειρηματιών της Πάτρας.

Ωστόσο, η «Κιβωτός της Αγάπης» έχει ανάγκη και τις κρατικές επιχορηγήσεις προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει την φιλόξενη αγκαλιά της στα 70 άτομα, από 2 έως και 58 ετών, απ’ όλη την Ελλάδα, που φιλοξενεί.

Από την πλευρά του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας αναφέρθηκε στην προσφορά της «Κιβωτού της Αγάπης», ένα ίδρυμα το οποίο σχεδόν όλοι έχουμε επισκεφθεί στα μαθητικά μας χρόνια και έχουμε στηρίξει, τονίζοντας ότι η πολιτεία πρέπει να αποτελεί αρωγό φορέων το έργο των οποίων είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνία. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Δ.Σ. του ιδρύματος για την ενίσχυση και την εύρυθμη λειτουργία του, επισημαίνοντας ότι θα το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement