Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η συγκινητική ανάρτηση του Αχαιού βουλευτή Κ. Μάρκου: «Είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας»

Published

on

 

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε προχθές αργά το βράδυ ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Μάρκου, με αφορμή την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του  όταν το σπίτι του στην Οβρυά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές γύρω στις 9, και όπως ο ίδιος ανέφερε, «μετά από ένα βραχυκύκλωμα το σπίτι μας πήρε φωτιά. Το μεγαλύτερο κομμάτι του δεύτερου ορόφου παραδόθηκε στις φλόγες.  

Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά, άνθρωποι και ζώα κάτοικοι του σπιτιού και αρκετά τυχεροί μέσα στην ατυχία μας καθώς αν το βραχυκύκλωμα είχε γίνει ελάχιστη ώρα νωρίτερα ενόσω κοιμόμασταν, πολύ πιθανόν να μην σας έγραφα τώρα.  Τα σπίτια αργά ή γρήγορα ξαναγίνονται, μόνο οι άνθρωποι και τα ζώα δεν ξαναγίνονται. Τουλάχιστον τη γλίτωσε το τυχερό μου καπέλο, γιατί πλησιάζουν και οι εκλογές!

Σας ευχαριστώ όλους όσοι με σκεφτήκατε σήμερα. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους άντρες της Πυροσβεστικής, τον διοικητή του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού που ήρθαν αμέσως και έδειξαν επαγγελματισμό και αυτοθυσία».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement