Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Κάτω Αχαΐα – Ερωτικό το κίνητρο

Του κατάφερε πάνω από 30 μαχαιριές

Published

on

Νεότερη ενημέρωση: Στη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας προχώρησε αργά το μεσημέρι η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής προέκυψε ότι ο δράστης είχε καταφέρει τουλάχιστον 30 μαχαιριές στο θύμα, σε όλο του το σώμα.
Το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι που σύμφωνα με πληροφορίες το χρησιμοποιούν στα κρεοπωλεία, βρέθηκε πεταμμένο στα χωράφια σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν ερωτικό.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που μαχαίρωσε θανάσιμα άνδρα στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει καταγράψει μαρτυρία πολίτη που φέρεται να είδε άτομο να μαχαιρώνει το θύμα μετά από έντονο διαπληκτισμό. Το θύμα μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στον τόπο του εγκλήματος αναμένεται να μεταβεί Ιατροδικαστής για να κάνει αυτοψία.

Για το περιστατικό η Αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής: “ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ/ΔΡΑΣΤΩΝ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement