Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Έργο πνοής με 2 εκατομμύρια ευρώ για τα δημοτικά γήπεδα

Published

on

Δεν χάθηκαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ για το έργο της ανανέωσης του φωτισμού των δημοτικών γηπέδων και τις εργασίες βελτίωσης σε ορισμένα από αυτά.

Σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής το έργο αυτό ξεμπλόκαρε από τους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς, χάρη στις κινήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου και η επαναδημοπράτηση του είναι θέμα χρόνου για να βγει μέσα από αυτή την διαδικασία ο νέος ανάδοχος.

Πρόκειται για ένα έργο που αφορά την αλλαγή φωτισμού με φώτα led σε όλα τα δημοτικά γήπεδα, ενώ μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται σημαντικές βελτιωτικές παρεμβάσεις στα γήπεδο του Ψαθοπύργου, των Ροϊτίκων, του Πετρωτού και του Ρίου.

Πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ψαθοπύργου θα μπει συνθετικός χλοοτάπητας, στα Ροΐτικα θα γίνει ανακαίνιση των αποδυτηρίων, ενώ στο Ρίο και στο Πετρωτό κάποιες παρεμβάσεις που σχετίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο τους.

Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό που θα δώσει πνοή σε όλα τα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας τα οποία στεγάζουν αρκετά σωματεία της πόλης, ενισχύοντας έτσι το τοπικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά ενώ προχωρούν οι εργασίες αντικατάστασης των χλοοτάπητων στα τρία δημοτικά γήπεδα, των Βραχνεΐκων, των Ζαρουχλεΐκων και του Ρίου, με στόχο να είναι έτοιμα μέχρι την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, δηλαδή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το έργο αυτό για τα τρία δημοτικά γήπεδα θα φτάσει τα 600.000 ευρώ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement